VIDEO: Jalkapallon EM-karsinnoissa vuorossa jatkokarsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 11/12/2015
Jaa tämä...

Jalkapallon EM-karsinnoissa tarjolla on viimeisiä jatkopaikkoja.

Jalkapallon EM-karsinnat ovat saatu päätökseen poislukien tulevia jatkokarsintoja, joissa selvitetään ne viimeiset joukkueet, joilla on mahdollisuus pelata tulevassa EM-lopputurnauksessa. Jatkokarsinnoissa mukana on kahdeksan joukkuetta. Niistä neljä jatkaa matkaansa kaksiosaisten välienselvittelyjen päätteeksi.

Torstai-iltana pelattavassa ainoassa ottelussa Norja saa vastaansa Unkarin. Peliyhtiö Nordicbet pitää Norjaa kotonaan selkeänä ennakkosuosikkina tarjoten kotijoukkueelle kerrointa 1,85. Unkarin voitosta rahat palautuisivat 4,70-kertaisena.

Perjantai-illan kamppailussa Irlanti matkustaa Bosnia ja Hertsegovinan vieraaksi. Samaisella peliyhtiöllä kotijoukkueen kerroin on 1,95. Irlannille tarjotaan puolestaan kerrointa 4,20.

Kumpi vie Pohjoismaiden välisen taistelun?

Lauantaina pelataan kahden viimeisimmän otteluparin avauskohtaamiset. Pohjoismaalaisittain Ruotsin ja Tanskan välienselvittely lukeutuu erittäin odotettuihin kamppailuihin. Sinikeltaisten kerroin on 2,35, kun taas punaisia pelaamalla rahat saisi takaisin 3,30-kertaisesti.

Ruotsin riveissä pelaava Zlatan Ibrahimovic on jälleen suuren huomion keskipisteenä. Hän viimeisteli viime lauantaina kaksi maalia, kun PSG kaatoi Ranskan liigassa Toulousen lukemin 5-0.

Zlatan Ibrahimovicia ollaan viime päivinä viety jälleen moniin muihin suurseuroihin. Espanjalaislehdistön tietojen mukaan Valioliigassa pelaava Manchester United on kovasti kiinnostunut ruotsalaisen hankinnasta. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä.

Ukrainan ja Slovenian ottelussa selkeästä ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Kotijoukkueen kerroin 1,60 nostaa heidät suureksi voittajasuosikiksi. Slovenian kerroin on 6,25.

Peliyhtiö Nordicbetillä pystyy veikkaamaan myös otteluparien jatkoonpääsijöitä. Ruotsin ja Tanskan välisessä otteluparissa lievänä ennakkosuosikkina pidetään sinikeltaisia, joiden kerroin jatkopaikkaan on 1,80. Tanskalle tarjotaan kerrointa 2,00.

Myös alle 21-vuotiaiden EM-karsinnoissa pelataan loppuviikon aikana runsaasti otteluita. Sinivalkoisittain mielenkiintoisimmassa kamppailussa Suomi matkustaa Itävallan vieraaksi.

Peliyhtiö Unibet lähettää Suomen EM-karsintaottelun ilmaiseksi live stream-palvelussaan.

Lue myös:
VIDEO: Neymar heilautti huikean osuman La Ligassa!
Klassikkovideot: Maailman parhaat futarit Pepsi-mainoksissa

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa