Jalkapallon EM-kisat 2012

Katso myös:
Jalkapallon MM-kisat 2014 -sivusto!

Jalkapallon EM-kisat 2012 pelataan 8. kesäkuuta – 1. heinäkuuta Puolassa ja Ukrainassa. Kisat ovat ovat järjestyksessään 14. pelattavat EM-kisat ja eniten mestaruuksia on kahminut Saksa, tosin kaksi Länsi-Saksan aikoihin. Turnaus on viimeinen nykyistä muotoaan, sillä seuraavissa EM-kisoissa vuonna 2016 Ranskassa kilpailu laajenee 16:sta maasta 24:een.

EM-kisat 2012 pelataan 8. kesäkuuta - 1. heinäkuuta Puolassa ja Ukrainassa.

EM-Kisat 2012

Hallitsevana Euroopanmestarina turnaukseen lähtee Espanja, joka on myös näissä EM-kilpailuissa yksi suurimmista voittajaehdokkaista. Maa on myös hallitseva maailmanmestari, joten ”La Roja” on tällä hetkellä maailman paras jalkapallomaa. Muita ennakkosuosikkeja ovat vuonna 2008 EM-finaalissa tappion Espanjalle kokenut Saksa, sekä kaksi vuotta sitten MM-finaalissa niin ikään Espanjalle hävinnyt Hollanti. Hollanti ja Saksa saivat kisojen pahimman lohkon ennakkoon kun Portugali ja Tanska taistelevat myös B-lohkosta paikasta kahdeksan parhaan joukkoon.

 

Jalkapallon EM-kisojen 2012 virallinen kisapallo on Tango 12.

 

Kisojen virallinen kisapallo on Tango 12. Pallon valmistanut Adidas sanoo, että pallon lentorata on tasaisempi ja pelaajien on helpompi kontrolloida sitä. Viime MM-kisojen virallinen pelipallo Jabulani sai paljon kritiikkiä, erityisesti maalivahdeilta.

 

Turnauksen ottelut pelataan 8 eri areenalla, joista 4 sijaitsee Ukraina ja 4 Puolassa. Loppuottelu pelataan 1.7.2012 Ukrainan Olympic Stadiumilla, jonne mahtuu 60 000 katsojaa.

 

NÄIN SAAT 50 EURON RISKITTÖMÄN VEDON NORDICBETILLE

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50€:n riskittömän vedon. Katso ohjeet alta!

SAAT RISKITTÖMÄN VEDON NORDICBETILLE TÄSTÄ >>