Jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/11/2012
Jaa tämä...

Jalkapallon ystäville tulossa upea päivä!

Jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat juuri viikonlopun alkajaisiksi. Euroopan osalta tarjolla on muutamia todellisia huippuotteluita, kun illan ensimmäisessä kamppailussa Venäjä kohtaa kotonaan Portugalin. Puolestaan Suomi on lähes pakkovoiton edessä kohdatessaan Georgian. Suomen osalta todettakoon sen verran, että Suomi hävisi ensimmäisessä ottelussaan kotonaan Ranskalle ja nyt ei ole Suomella missään tapauksessa uuteen tappioon varaa, tai Mixu Paatelaisen ryhmällä on lähes mahdoton tehtävä taistella jatkoonpääsystä. Georgia lukeutuu kuitenkin Suomen päävastustajiin ja etenkin kotona on pystyttävä tämän tason vastustajat voittamaan! Myös Ruotsi on saalistamassa pisteitä samaan kellonaikaan, kun naapurimme matkustaa kääpiövaltio –Färsaarten vieraaksi. Ruotsi ei ole missään tapauksessa ylivoimainen suosikki kamppailussa.

Mikäli maaleja haluaa nähdä enemmänkin, on syytä olla livekuvan äärellä varsinkin iltayhdeksän jälkeen, sillä silloin omassa kamppailussaan Hollanti kohtaa kenties yhden karsintojen surkeimmista joukkueista, Andorran. Tasoero on yksinkertaisesti lähes käsittämätön Hollannin eduksi ja näin ollen runsasmaaliset lopputulokset ovat tähän kamppailuun todennäköisiä. Toinen hyvin samanlainen peli tarjotaan iltakymmeneltä, kun Englanti saa vieraita San Marinosta.

Esittelyssä olikin tähän mennessä vain pieni osa otteluista. Tarjolla on koko illan ajan useita erinomaisia otteluita ja kentällä nähdäänkin oikeastaan lähes kaikki Euroopan suurmaat, kuten Italia vierailulla Armeniassa, puolestaan Espanja vierailemassa Valko-Venäjällä sekä on myös varmasti mielenkiintoista seurata, miten viime karsinnoissa upeasti jatkokarsintoihin selviytynyt Viro selviytyy kamppailusta Unkaria vastaan!

Ehdottomasti on syytä seurata myös iltaa pidemmälle, sillä Suomen aikaa puolen yön jälkeen Etelä-Amerikan karsinnoissa pelataan kamppailut Ecuadorin sekä Chilen välillä ja Argentiinan sekä Uruguayn välillä. Varsinkin jälkimmäisestä kamppailusta voidaan odotella upeaa taistelua! 

Veikkaussivut tarjoaa MM-karsintoihin useita vihjeitä ja löydät ne kätevästi alapuolelta!

Suomi – Georgia
Tsekki – Malta
 
Liehctenstein – Liettua
Albania – Islanti
Hollanti – Andorra
Färsaaret – Ruotsi
Viro – Unkari

Veikkaussivut | Tuomas