Vahvistus: Kari Jalonen ja Ville Peltonen lähtevät Sveitsiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Leijonien päävalmentaja valmentaa ensi kaudella Sveitsissä.

Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Kari Jalosen ja sveitsiläisseura SC Bernin sopimus on nyt varmistettu. Jalonen ja Ville Peltonen siirtyvät alppimaan suurseuraan kahden vuoden sopimuksella.

Jalonen ja Peltonen juhlivat viisi vuotta sitten yhdessä Suomen mestaruutta HIFK:ssa. Peltonen toimi tuolloin punapaitojen kapteenina. Sveitsiin siirtyminen oli Peltoselle varmasti hyvä päätös, sillä Sveitsi on tuttu maa hänelle – Peltonen oli yksi sarjan tähtipelaajista Luganon paidassa 2003–2006.

Jalonen valmentaa vielä vähän aikaa Leijonia, mutta kevään MM-kisojen jälkeen hänen paikkansa tulee ottamaan Kärppiä menestyksekkäästi valmentanut Lauri Marjamäki.

Jalonen on SM-liigassa valmentanut HIFK:ta, TPS:ää ja Kärppiä. Hän on valmentanut puolestaan KHL:ssä Torpedo Nizhni Novgorodia ja Lev Prahaa. Prahan kanssa Jalonen eteni KHL:n finaaleihin keväällä 2014.

HIFK:n nykyinen valmentaja Antti Törmänen johdatti Bernin Sveitsin mestariksi kolme vuotta sitten.

SM-liigan finaalit jatkuvat tiistaina HIFK:n ja kirvesrintojen kolmannella kohtaamisella. Puolestaan Leijonat ovat kaukalossa seuraavan kerran torstaina Euro Hockey Tourin merkeissä.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Dallas Stars hyökkääjältä maali sääntökirjan rajamailta
VIDEO: Flyers-maalivahdilta Stanley Cup Playoffien onnettomin hörppy

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa