VIDEO: Jamie Vardy ei sittenkään siirry Arsenaliin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Huippuviimeistelijän siirto punapaitoihin on jäämässä haaveeksi.

Jalkapallon Englannin Valioliigan viime kauden mestarijoukkueen tähtihyökkääjä Jamie Vardy oli monien tietojen mukaan ensi kaudeksi menossa Arsenaliin, mutta tällä hetkellä Tykkimiesten päävalmentaja Arsene Wenger ei suhtaudu toiveikkaasti mahdollisuuteen hankkia maalitykkiä lontoolaisseuran vahvuuteen.

– Vardy on tällä hetkellä Leicesterin pelaaja. Tietääkseni hän jatkaa siellä, Wenger kertoi Sky Sportsin mukaan.

Valioliigassa viime kaudella 24 maalia viimeistellyt Vardy omaa sopimuksessaan ulosostohinnan, mikä on 20 miljoonaa puntaa. Brittilähteet ovat kertoneet, että Arsenal on valmis maksamaan siirrosta sen verran ja osapuolet ovat tiettävästi ainakin keskustelleet yhteisestä tulevaisuudesta, mutta Wenger ei ole enään asiasta yhtä vakuuttunut.

Vardy kirjoitti helmikuussa uuden sopimuksen Leicesteriin, jonka mukaan tähtihyökkääjä olisi sinipaitojen vahvuudessa kauteen 2019 saakka. Viime viikkojen aikanahan Vardy ei ole ottanut kantaa mahdollisiin siirtokuvioihin, vaan hän on keskittynyt täysillä Englannin maajoukkueen auttamiseen.

Tsekkaa videolta Vardyn viime kauden maaleja:

 

EM-kisoissa pelataan maanantaina kaksi ottelua, kun Slovakia ja Englanti iskevät yhteen sekä Venäjä kohtaa Walesin. Lohko B:n tilanne ennen päätöskierrosta on huippumielenkiintoinen, sillä Englantikaan ei ole turvassa.

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Jalkapalloa pelattiin hyvin erilaisilla säännöillä ja kuviolla 1800 – luvulla
VIDEO: HJK tyly vieras SJK:n uudella stadionilla

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa