VIDEO: Claudio Ranieri ei usko seuransa voittavan Valioliigaa tällä kaudella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kun kolmannes Valioliiga-kaudesta on takana, keikkuu sarjan kärjessä yllätysnimi Leicester City. Joukkueen manageri Claudio Ranieri kuitenkin nauraa ääneen arvelluille mestaruusmahdollisuuksille.

Entinen Chelsea-manageri Claudio Ranieri ei usko kettujen voittavan tällä kaudella Valioliiga-mestaruutta siitä huolimatta, että seura keikkuu sarjataulukon kärjessä kauden puolivälin lähestyessä. Mies puhui asiasta torstaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Muun muassa Arsenal-käskyttäjä Arsene Wenger on arvellut julkiuudessa Leicester Cityn olevan varteenotettava tittelinvoittaja. Italialainen Ranieri kuitenkin nauroi väitteille ja sanoi Wengerin olevan melkoinen vitsiniekka. (He`s a Joker!). Samalla Ranieri kuitenkin totesi ”Kiitos Arsenelle, mutta hän kyllä tietää mikä on totuus.”

Aina nöyrä Ranieri väitti lehdistölle, ettei hänellä ja seuralla ole edes tavoitteena mestaruudenvoittaminen. Kauden ykköstavoite on kerätä vähintään 40 pistettä, ja näin ollen varmistaa säilyvyys Valioliigassa, ja kaventaa tulevaisuudessa eroa suuriin seuroihin Manchester Unitediin, Manchester Cityyn, ja Arsenaliin.

Tässä vielä 64 – vuotiaan managerin mietteitä videon muodossa:

Uskomattoman alkukauden pelannut Leicester ei ole hävinnyt tällä kaudella vasta kuin yhden ottelun. Yksittäinen suurin tekijä joukkueen pisteputkessa on älytöntä alkukautta pelaavaa Jamie Vardy. Englantilainen hyökkääjä on iskenyt jo peräti kymmenessä peräkkäisessä ottelussa maalin vastustajanverkkoon. Maaliputki sivuaa vuodelta 1992 olevaa hollantilaisen Ruud Van Nistelrooyn Valioliiga-ennätystä. Vardy pääsee yrittämään ennätyksen rikkomisesta tulevana lauantaina, kun juuri Van Nistelrooyn ennätyskauden seura Manchester United vierailee Leicester Cityn kotiareenalla The King Power Stadiumilla.

Muistathan että viikonlopun Valioliiga-otteluihin parhaat kertoimet tarjoaa peliyhtiö Unibet!

Sinua saattaa kiinnostaa nämäkin uutiset:

Manchester United-tähdellä on raskas kaasujalka

Räikkönen – Bottas -taistelu huipentuu Abu Dhabin GP:ssä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa