Leicesterin hyökkääjä Jamie Vardy on saanut tappouhkauksia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Jalkapallofanit, ja ilmeisesti tarkemmin Leicesterin fanit, eivät pitäneet siitä, että Claudio Ranieri sai potkut Leicesterin managerin hommista. Leicesterin tähtihyökkääjä Jamie Vardy on kertonut saaneensa tappouhkauksia Ranierin irtisanomisen jälkeen, ja kaiken huipuksi hänen vaimonsa ja lapsensakin ovat joutuneet ahdistelun kohteeksi.

Leicesterin pelaajien on lehdistössä syytetty olleen Ranierin potkujen takana. Vardy on toistuvasti kuitenkin kieltänyt, että hänellä olisi ollut mitään osuutta irtosanomiseen. Tämä ei ole estänyt fanien vihaa.

”Ilmeisesti kokous, jossa Ranieri sai potkut, oli heti Sevilla -ottelun jälkeen. Eräässä lehtijutussa kerrottiin, että minä olisin ollut henkilökohtaisesti mukana kokouksessa, vaikka oikeasti oli kolme tuntia antamassa doping-näytettä. Useampikin toimittaja odotti minua siellä haastattelua varten. Juttu oli kuitenkin julkaisut, ihmiset uskoivat sen ja nyt saan tappouhkauksia perheestänikin”, Vardy kertoi Telegraph -lehdelle.

Vaimoakin on uhkailtu

Vardy kertoi saavansa uhkauksia sosiaalisen median kautta ja vaikka vain kävellessään kadulla, ja niitä tulee viikottain.

”Jalkapallofanit eivät ilmeisesti pidä minusta. Minä pärjään se kanssa, mutta kun he yrittävät kiilata vaimoni autoa, kun lapset ovat takapenkillä, ne se ei ole hyvä asia. Ja sitä on tapahtunut monta kertaa, se on kauhistuttavaa”, Vardy kertoi.

Vardy ei ole ottanut yhteyttä poliisiin. Hän toteaa, että ainoa asia, mitä uhkailijoille voisi seurata, että heidät poistetaan Twitteristä. Jos uhkausta ei voi todistaa kameroilla, niin uhrilla ei ole mahdollisuuksia saada oikeutta.

Uhkausten lisäksi Vardy on kyllä myös Leicesterin kannattajien sankari. Viime kaudella hänen maalinsa olivat tärkeässä osassa Leicesterin voittaessa yllätysmestaruuden. Kesällä Vardy myös kieltäytyi rahakkaasta siirrosta Arsenaliin, hän halusi mieluummin jatkaa Leicesterissä.

Lyö Valioliiga-vedot Unibetilla!>>