Jan-Mikael Järvisestä odotetaan Tapparassa maalitykkiä ensi kaudeksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 08/10/2016
Jaa tämä...

Tapparan viime kauden supertähti ja maalitykki Patrik Laine varattiin kesän NHL:n draftissa hienosti toisena. Valinnan myötä nuoren miehen ura jatkuu ensi kaudella Pirkanmaan sijaan Manitoban provinssissa Winnipeg Jetsissä. Laineen menetyksen myötä kirvesrinnat tarvitsevat uuden maalitykin hyökkäyspäähänsä. Päävalmentajan Jussi Tapolan mukaan tämä pelaaja on Liigaa seuranneille ihmisille jo entuudestaan tuttu nimi.

Champions Hockey Leaguen avausinfossa tiistaina puhunut mestarijoukkueen valmentaja Tapola totesi, että Laineen paikan joukkueen ykkösruoskana tulee ottamaan aiemmin paremmin syöttökoneena tunnettu Jan-Mikael Järvinen.

Järvinen itse tosin totesi, että vertaaminen Laineeseen tuntuu vielä aika kaukaiselta ajatukselta, mutta joukkueella on ollut kesänteemana se, että jos jossain voi kehittyä niin siihen pyritetään.  ”Ja totta kai tärkeää on sekin, että vaikka laukaus kehittyisi kuinka paljon, niin tärkeää on myös, että oma ajattelumaailma kehittyy siihen suuntaan, että ampuu enemmän. Sitähän se enemmän vaatii, suorituksia ennen sanoja” Järvinen pohdiskeli tilaisuudessa.

Suorituksia ennen sanoja todellakin tarvitaan, mikäli Järvinen aikoo maalintekotilastossa yltää samoihin tehoihin kuin Laine. Järvinen teki viime kaudella maaliennätyksenä, kun hän viimeisteli 11 kaappia. Laineen tehot olivat vain piirun paremmat runkosarjassa 17:sta maalilla, mutta pudotuspeleissä pelkästään syntyikin jo 10 osumaa.

Tappara avaa CHL-kautensa Saksassa Adler Mannheimin vieraana sunnuntaina 21.8. Useat peliyhtiöt kuten NordicBet tarjoaa paljon pelattavaa jääkiekon mestarien liigaan. Käy tutustumassa!

Lue myös:

VIDEO: KOUTSIT TUKKANUOTTASILLA KHL:N HARJOITUSKAUDELLA

VIDEO: PAUL POGBAN SIIRTO MANCHESTERIIN VIHDOIN VARMISTUNUT

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa