VIDEO: Jani Lyyski jatkaa IFK Mariehamnissa ensi kaudella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

IFK Mariehamnille ensi kaudeksi tärkeä jatkosopimus.

Jalkapallon Suomen mestaruudesta taisteleva IFK Mariehamn on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Jani Lyyskin kanssa.

Lyyski toimii tällä hetkellä IFK Mariehamnin kapteenina. Mies on ansaitusti tärkeä palanen maarianhaminalaisten menestyksessä. Lyyski aloitti uransa aikoinaan nimenomaan IFK Mariehamnissa, jota hän edusti ensin vuosina 1998-1999 ja 2002-2008.

– On fantastista pelata jalkapalloa täällä. Viihdyn hyvin roolissani joukkueessa ja seura sekä elämä Ahvenanmaalla on täydellistä, Lyyski kehui seuran tiedotteessa.

IFK Mariehamnilla on Lyyskin sopimuksen myötä kasassa kuusi pelaajasopimusta kaudelle 2017.

Lyyskin isä Pekka Lyyski on tunnettu jalkapallovalmentaja, joka muistetaan parhaiten IFK Mariehamnin päävalmentajana toimimisesta.

Kun Veikkausliigaa on jäljellä neljä kierrosta, on IFK Mariehamn sarjakakkosena kahden pisteen päässä HJK:sta. Seuraavan kerran Veikkausliigaa pelataan jälleen perjantaina, jolloin kuumassa Helsingin paikalliskamppailussa HIFK kohtaa HJK:n.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Barcelona murskavoittoon ilman Lionel Messiä
SJK neljän pisteen päähän HJK:sta – KuPSin mitalitoiveille kolaus

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa