VIDEO: Nokian Pyryn ja Joensuun Kiekkokoplan jääkiekko-ottelussa erikoinen loppu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 02/08/2016
Jaa tämä...

Sunnuntai-iltana pelattu Suomi-sarjan ottelu Nokian Pyryn ja Joensuun Kiekkokoplan välillä päättyi vähintäänkin erikoisesti.

Kiekkokopla julkaisi omalla Facebook-tilillä videomateriaalia hyvin poikkeuksellisesta kiekkopelin lopusta. Videolla peli kello rullaa aivan normaalisti eteenpäin, mutta hurjan loppu väännön sijaan kentällä nähdään vain noin kuuden minuutin mittainen seisoskelutuokio!

Syynä erikoiseen episodiin oli se, että Nokian Pyryn kotihallin jää petti pahemman kerran ja hallin jään alta alkoi pilkottaa puolen neliön alalta harmaata betonia. Tilanne ottelussa oli tuossa vaiheessa kotijoukkueen hyväksi hetkeä aiemmin ajassa 54.09 syntyneen maalin turvin 7 – 0. Peli oli siis käytännössä selvä ja Pyry oli nappaamassa siitä täyden pistepotin. Kiekkokopla olisi voinut ottaa jään pettämisestä hyödyn irti ja keskeyttää ottelun, jolloin joukkueelle ei olisi tullut pistemenetyksiä. Kilpailusääntöjen mukaan peliä ei voi nimittäin keskeyttää niin, että tulos jäisi voimaan, joten Kiekkokopla esitti tapauksessa kiitettävää urheiluhenkeä, kun se suostui ”pelaamaan” ottelun loppuun asti. Nokian Pyry tavoittelee ensi kaudeksi nousua Mestikseen, kun taas Kiekkokopla on sarjan viimeinen.

Ohessa vielä jo reilusti huomiota saanut Kiekkokoplan julkaisema video ottelun ratkaisunhetkiltä:

Viimeiset 6 minuuttia olivat tänään vähän erilaiset kuin normaalisti. #suomisarja

Julkaissut Joensuun Kiekkokopla 7. helmikuuta 2016

Lue myös:

VIDEO: Laine ja Puljujärvi laittavat parastaan kikkavideoilla.

NHL: Detroit Red Wings vs. Florida Panther 09.02.16 klo 2.30