VIDEO: Janne Pesoselle lähtöpassit Skellefteåsta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsalaismedian mukaan suomalaisen urakka SHL-seurassa on ohi.

Jääkiekon SHL:n suurimpiin seuroihin lukeutuva Skellefteå ei ole jatkamassa yhteistyötä Janne Pesosen kanssa. Ruotsalaislehti Norran kertoo, että Leijonien monivuotinen luottopeluri saa etsiä uuden työnantajan.

Skellefteån tuore urheilupomo Mikael Lindgren sanoo Norranissa, ettei sopimusta olla jatkamassa.

– Tällä hetkellä voi sanoa, että Pesoselle ei ole tiedossa jatkoa. Hyökkäyskalusto näyttää jo hyvältä. Se on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta.

Viime kaudella Skellefteåta edustanut Pesonen aloitti kautensa loistavasti ja takoi 21 ottelussa 22 tehopistettä. Valitettavasti marraskuussa hän kuitenkin loukkaantui ja runkosarjaan hän ei enään päässyt mukaan. Pudotuspeleissä pistetahti puolittui, ja 16 ottelussa syntyivät kahdeksan tehopistettä.

Pesonen siirtyi Skellefteån vahvuuteen KHL:n Ak Bars Kazanista kesken kauden 2014-2015. SM-liigaa hyökkääjä on viimeksi pelannut kaudella 2011-2012 HIFK:n paidassa.

 

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa ensi yönä yksi ottelu, kun Tampa Bay Lightning ja Pittsburgh Penguins iskevät yhteen. Kyseessä on ottelusarjan kuudes kohtaaminen.

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: NHL-seura sopimukseen Martin Réwayn kanssa
VIDEO: Kanada juhlii jääkiekon MM-kultaa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa