Jerzy Janowicz - Kevin Anderson 16.4.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jerzy Janowicz haastaa hyvin syöttävän Kevin Andersonin.

Jerzy Janowicz – Kevin Anderson, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,45 | 1,52 

ATP-tennistä Monacosta, erittäin mielenkiintoisessa ensimmäisen kierroksen ottelussa Puolan Jerzy Janowicz kohtaa Etelä-Afrikan Kevin Andersonin. Lähtökohdat otteluun ovat kertoimia tasaisemmat. Mielestäni tähän kohteeseen sopii vain yksi pelimerkki ja se on yli -vaihtoehdon valitseminen. Jerzy Janowicz ei pelannut viime viikolla missään, kun taas Kevin Anderson pelasi Casablancan turnauksessa. Siellähän Kevin Anderson pelasi itsensä finaaliin, mutta turnauksen taso oli kauniisti sanottuna säälittävä.

Molemmat pelaajat omaavat erinomaisen syötön eikä ottelussa montaa syötönmurtoa tulla näkemään! Lisäksihän juuri molemmat ovat erittäin isokokoisia pelaajia. Liikkuminen ei ole pelaajien vahvuuksia, joten omiin syöttöihin tuleekin juuri erittäin huolellisesti keskittyä. Tässä otteluparissa oman syötön häviäminen tarkoittaa hyvin huonoa tulevaisuutta ottelun lopputuloksen kannalta.

Suurin yksittäinen asia, että miksi Kevin Anderson on kertoimissa näin suuri suosikki on varmasti se, että Andersonilla on pelituntumaa massalta koko viime viikon ajalta. Joka tapauksessa tiedossa on todennäköisesti erittäin tasainen kohtaaminen, joten tosiaan tähän otteluun erinomainen vaihtoehto on yli 22,5 peliä. Tiebreakeja voi hyvinkin olla tiedossa! Kolmieräinen ottelu ei tässä tapauksessa juurikaan millään tavalla yllättäisi.

Veikkaussivut | Tuomas