Jari Jääskeläinen joutuu lopettamaan uransa! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

JYPin ikitaistelijan kiekkoura päättyi polvivammaan.

JYP tiedotti hetki sitten, että joukkueen pitkään sivussa ollut hyökkääjä Jari Jääskeläinen joutuu lopettamaan peliuransa polvivamman vuoksi.

Jääskeläinen loukkaantui tammikussa 2013 ottelussa Ässiä vastaan ja on ollut sivussa siitä lähtien. Koko liigauransa JYPiä edustanut 32-vuotias Jääskeläinen ehti pelata hurrikaani-paidassa 555 runkosarjaottelua ja 63 playoffs-ottelua. Jääskeläinen oli myös voittamassa JYPin molempia mestaruuksia 2009 ja 2012.

Jääskeläinen itse kommentoi valitettavaa tilannetta.

– On todella ikävää ja raskasta joutua lopettamaan ura tällä tavalla. Minulla olisi iän puolesta ollut vielä monta pelivuotta jäljellä, mutta loukkaantumiset ovat urheilun nurja puoli, ja ne ovat osa urheilua.

– Olen saanut jääkiekolta paljon hienoja kokemuksia ja muistoja ja päässyt pelaamaan koko liigaurani kasvattajaseurassani JYPissä. Olen saanut pelata ja työskennellä mahtavien ihmisten kanssa. Jääkiekko on ollut iso osa elämääni jo 26 vuotta ja tulee myös kuulumaan elämääni jatkossa tavalla tai toisella. Keväällä minulla alkaa uusi luku elämässäni. Uudet haasteet uudessa ympäristössä odottavat.