VIDEO: Jari Pyykölä vahvistaa PS Kemin valmennusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Kemiläisseura saa valmennukseen erinomaisen valmennuksen.

PS Kemi on saanut erinomaisen vahvistuksen valmennustiimiinsä. Ensi kaudella jalkapallon Veikkausliigassa pelaava kemiläisseura on hankkinut apuvalmentajaksi Jari Pyykölän.

Viime kaudella Pyykölä valmensi Kakkosessa pelannutta AC Kajaania. Pyykölän saavutukset ovat loistavia, sillä niihin kuuluu muun muuassa porilaisen FC Jazzin luotsaaminen Suomen mestariksi kaudella 1996. Hän on valmentanut liigassa myös FC Lahtea, Kuopion Palloseuraa ja Vaasan Palloseuraa.

Suomen rajojen ulkopuolella Pyykölä on luotsannut Ruotsissa Gällivare SK:ta ja Brommapojkarnaa.

Pyykölä liittyy PS Kemin valmennusryhmään tammikuun alussa.

Päävalmentaja Jari Åhmanin apuna toimivat lisäksi apuvalmentaja Tuomo Könönen, maalivahtivalmentaja Juho Liukkonen sekä fyysisestä puolesta vastaavat Markku Lappalainen ja Ludovic Perge.

PS Kemi pelasi edellisen kerran Veikkausliigassa 26 vuotta sitten. Kemiläisseura nousi Suomen korkeimmalle sarjatasolle voittamalla päätöskierroksella FC Jazzin. Lue koko uutinen tästä.

Jalkapallomaailmassa suurin mielenkiinto kohdistuu keskiviikon myöhäisiltana pelattaviin jalkapallon Mestarien liigan kahdeksaan lohkovaiheen otteluun. Muutamana poimintana Zlatan Ibrahimovic ja PSG matkustavat Malmön vieraaksi ja Juventus isännöi Manchester Cityä.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa Mestarien liigaankin erinomaiset kertoimet ennen otteluiden alkua kuin livevedonkin puolella.

Lähde: Pohjolan Sanomat

Lue myös:
VIDEO: Ex-Juventus-tähti siirtymässä Manchester Cityyn
Florentino Perezillä täysi luotto Rafa Beniteziin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa