Järjestyksessään 24. legendaarinen Pitsiturnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 08/03/2017
Jaa tämä...

Kiekkokausi lähtee käyntiin perjantaina 4.8. Raumalla, jolloin Kivikylän Areenalla pelataan jo 24. kerran perinteinen Pitsiturnaus.

Suuntaako Satakuntalaiset perjantaina Kivikylä areenalle vaiko Porispereen Kirjurinluotoon? Samaan aikaan kun Raumalla matsit ovat kuumimmillaan, niin Porissa jytäillään suurimmaksi osaksi kotimaisten artistien tahtiin. Tässä on paikallispelin tuntua jo, kun kilpaillaan kumpaan tapahtumaan porukka saadaan lähtemään.  Yksi asia on kuitenkin varma, molemmilla paikkakunnilla ollaan iltaan mennessä juotu muutakin kuin pelkkää vettä!

Jäälläkin alkaa jo hyvissä ajoin kunnon Pori vs Rauma taisto, kun halli ahtautuu täyteen kello 10.15 alkavassa paikallisderbyssä. Ennen ehkä kiinnostavinta matsia nähdään kuitenkin TPS-HPK ottelu joka alkaa jo klo 9.00. Turnauksen peliajat ovat edellisiltä vuosilta tutut, kun sekä alkusarjassa että välierissä otellaan 2x15min. erää ja finaaleissa 2x20min. erää.

Pitkän kiekkopäivän otteluohjelma kokonaisuudessaan:

09.00 TPS–HPK
10.15 Lukko–Ässät
11.30 HPK-Sport
12.45 Ässät–SaiPa
14.00 TPS–Sport
15.15 Lukko–SaiPa

17.00 A1–B2

18.15 B1–A2

20.00 Finaali

Uusia kasvoja penkkien takana – Miten valmentaja vaihdokset näkyvät?

Mielenkiintoisen päivän yksi katseiden vangitsija on se fakta, että peräti kolmen joukkueen penkin takana on uusi valmentaja. Lukon jäälle johdattaa edellisellä kaudella Kalpan hopeaan valmentanut Pekka Virta. TPS U20:siä valmentanut Kalle Kaskinen saa lisävastuuta TPS organisaatiossa, kun hän istahtaa penkin taakse ensimmäiseen aikuisten otteluun päävalmentajana. Nelosen Ruutu palvelun asiantuntija hommista SaiPan käskyttäjäksi siirtyvällä Tero Lehterällä on aiempaa kokemusta valmennushommista on EPS:n ja Bluesin juniori-ikäluokissa. Miten miesten käy ja ottaako Rauman Lukko Pekka Virran debyytissä jo yhdeksännen perättäisen pitsiturnaus voittonsa?

Tiedätkö sinä mikä joukkue voittaa ja mikä vikisee? Käy lyömässä omat pitsiturnaus vetosi sisään NordicBetillä!

Lue myös:

VENÄLÄINEN SUPERTÄHTI PERINTEIKKÄÄSEEN KANADALAISEEN NHL-SEURAAN?

SUOMALAISPELAAJIA SISÄÄN JA ULOS KHL:SSÄ

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa