Jarkko Nieminen - Tomas Berdych | 22.8.2012 Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Niemisellä unelmatilaisuus kaataa kovan tason pelaaja.

Jarkko Nieminen – Tomas Berdych, merkki 1, kerroin 
Jarkko Nieminen (+1,5 erää) – Tomas Berdych, merkki 1, kerroin 

Nordicbet kertoimet otteluun 5,10 | 1,15 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, toisen kierroksen ottelussa Suomen Jarkko Nieminen saa vastaansa Tsekin epätasaisen Tomas Berdychin, suomalaiselle on nyt avautumassa loistava mahdollisuus voittaa kovan tason pelaaja, sillä Berdych ei ole vakuuttanut pitkään aikaan. Berdych on toki selkeä suosikki, sillä ei Nieminenkään ole todellakaan pelaamassa mitään ”huikeaa syksyä”. 

Useampi asia tekee Niemisen pelaamisesta hyvän vaihtoehdon. Nieminen tosiaan on yleensä syksyllä hyvässä vireessä. Nieminen voitti eilen Saksan Benjamin Beckerin suoraan kahdessa erässä. Se teki varmasti suomalaisten itseluottamukselle hyvää! Nieminen tarvitsee nyt hyviä tuloksia alleen, sillä kohta pelataan kauden viimeistä Grand Slam -turnausta. Suomalaisten vastustaja on ollut monia viikkoja täysin hukassa. Berdych voitti toki Alex Bogomolov JR:in eilen kahdessa erässä, mutta kuten jo tuloksesta huomaa, ei Berdych pelannut ollenkaan tasollaan. Cincinnatissa Berdych tippui toisella kierroksella, Torontossa toisella kierroksella, Olympialaisissa ensimmäisellä kierroksella – siinä kolme edellistä turnausta tsekkiläisen osalta. Eipä hirveän vakuuttavaa. 

Ei ole mitään uutta, ettei Berdych ole pärjännyt kovilla alustoilla. Sama juttu oli myös vuoden alussa. Esimerkiksi Miamin turnauksessa Berdych tippui jo toisella kierroksella. Berdychin itseluottamus US Openin alla ei voi olla millään tavalla hyvä. On lisäksi todettava, että Berdych on heikoimmillaan tiukoissa paikoissa. Mikäli Nieminen saa vietyä eriä esimerkiksi tiebreakeihin, Berdych voi hyvin sortua täysin vaikeissa tilanteissa. Se olisi niin normaalia tsekkiläisen tapauksessa. Jos Nieminen haluaa tosiaan vielä voittaa kovan tason pelaajia, se tilaisuus on nyt.

Veikkaussivut | Tuomas