Jarkko Niemiselle huikea voitto jännitysnäytelmässä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 29.6.2015

Tenniksen Wimbledonin ensimmäisen pelipäivän suomalaisuutisesta vastasi Jarkko Nieminen, joka voitti ensimmäisen kierroksen huikeassa jännitysnäytelmässä Australian Lleyton Hewittin lukemin 3-2.

Suomen Jarkko Nieminen on edennyt Wimbledonin ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Kolmanneksi suurimmalla kentällä pelattu ottelu Australian Lleyton Hewittiä vastaan eteni aina viidenteen erään saakka, mutta lopulta maskulainen vei viimeisen erän pelein 11-9.

– Lähdin viidenteen erään itsevarmana, koska voitin neljännen niin selvästi, Nieminen kertoi MTV Sportin haastattelussa.

Nieminen kommentoi myös rohkeaa pelitapaansa.

– Jos joudun lähtemään kentältä, ainakin haluan lähteä omalla pelitavallani.

Niemisellä ehti olemaan kolme ottelupalloa ennen kuin neljäs tuotti maskulaiselle kamppailun ykkössijan.

Wimbledonissa pelataan Grand Slameille tuttuun tapaan viimeiset erät niinsanottuina pitkinä erinä. Käytännössä se tarkoittaa, että voittoon vaaditaan kahden pelin ero.

Wimbledonin turnaus on niin Niemiselle kuin Hewittille uran viimeinen. Suomalainen lopettaa uransa tähän kauteen, ja Hewitt on ilmoittanut lopettavansa seuraavan Australian avointen jälkeen.

Ensimmäinen pelipäivä tarjonnut viihdettä koko rahan edestä

Ensimmäinen pelipäivä Wimbledonissa on tarjonnut mielettömiä otteluita. Muun muuassa Martin Klizan ja Fernando Verdasco pelasivat täydet viisi erää. Espanjalainen voitti viimeisen erän pelein 11-13. Loukkaantumisten jälkeen jälleen yhtä paluuta tekevä Tommy Haas kaatoi puolestaan Dusan Lajovicin. Myös Simone Bolelli laittoi Kei Nishikorin pelaamaan koko rahan edestä. Ottelun voittaja on vielä kirjoittamishetkellä auki.

Niemisen osalta urakka jatkuu toisen kierroksen ottelulla Novak Djokovicia vastaan. Suomalainen joutui pelaamaan ATP-listan kärkinimeä vastaan myös Ranskan avoimissa, jossa maskulainen oli lähellä viedä häneltä yhden erän. Niemisen ja Djokovicin kohtaaminen tullaan pelaamaan joko keskuskentällä tai kentällä numero yksi.

Vedonlyöjille Wimbledon on suurta juhlaa. Muun muuassa Unibet ja Bet365 toimivat tarjontansa puolesta erinomaisina vedonlyöntitoimistoina.

Lue myös:
Tenniksellä kasvua pelikassaan!

unibet