Jarmo Kekäläinen on Penguins-pakin perässä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Kekäläinen virittelee siirtoa

Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jackets etsii itselleen parhaillaan kovaa vahvistusta puolustukseen. Columbus Dispatchin mukaan Kekäläinen on käynyt neuvotteluja Penguins-pakki Christian Ehrhoffin kanssa. 33-vuotias saksalainen olisi kova vahvistus Blue Jacketsin alakertaan.

Ehrhoffin siirron isoin ongelma on kuitenkin puolustajan palkka. Penguins maksoi saksalaiselle viime kaudella 4 miljoonaa dollaria, mutta Columbuksen palkkakatossa on enää tilaa 3,7 miljoonaa.

Kokenut puolustaja ei saanut viime NHL-kaudella itsestään parasta irti, sillä miehen sesonki oli varsin rikkonainen. Ehrhoff pelasi Penguins-paidassa 49 ottelua ja kaapi niissä tehot 3+11=14. Columbuksen takalinjoilla miehelle olisi luvassa paljon vastuuta, mikäli pakki pystyy pelaamaan ehjän kauden.

Kekäläinen on etsinyt puolustukseen vahvistusta varsin aktiivisesti, mutta Blue Jacketsin koukkuun ei ole vielä tarttunut haluttuja nimiä. Ehrhoff on tällä hetkellä potentiaalisin vaihtoehto, vaikka palkkakatossa ei olekaan enää kauheasti tilaa. Saksalainen saattaa nimittäin joutua tinkimään palkastaan vaisumman viime kauden jälkeen.

Ehrhoff on edustanut pitkällä NHL-urallaan tähän mennessä San Jose Sharksia, Buffalo Sabresia, Vancouver Canucksia ja Pittsburgh Penguinsia. Lisätäänkö tähän listaan seuraavaksi Columbus Blue Jackets?

Unibet tarjoaa vedonlyöjille jo nyt voittajakertoimet tulevalle NHL-kaudelle. Onko itselläsi selvä mestarisuosikki?

Lue myös:

Las Vegas saamassa oman jääkiekkojoukkueen!

VIDEO: Tältä näyttää kun Valioliigaseura kokeilee jääkiekkoa!