VIDEO: Columbus Blue Jackets pelaajat saivat perinteisen rangaistuksen treeneissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Suomalais-GM Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets on aloittanut kuluvan NHL-kauden historiallisen huonosti. Joukkueen kauden seitsemän ensimmäistä ottelua päättyi kaikki tappioon, jonka jälkeen Blue Jackets valmentaja Todd Richardss sai lähteä, ja tilalle asteli uusi sheriffi, John Tortorella.

Vaativana ja paikoin haastavana persoonana tunnettu John Tortorella on saanut joukkueensa kampemaan nyt muutamia voittoja, mutta kauden tähänastinen saldo 4 voittoa ja 12 tappiota on silti hirveää katsottavaa. Tortorella päättikin ottaa edellisen tappion jälkeen NHL-tasolla poikkeukselliset, mutta jokaiselle junnukiekkoilijalle tutut toimenpiteet käyttöön joukkueen harjoituksissa.

Blue Jackets hävisi tiistaina Vancouver Canucksille 5 – 3. Tortorella oli ottelun jälkeen kiukkuinen siitä, miten joukkueen puolustus vuosi maalin lähettyvillä käydyissä kamppailuissa. Niinpä torstain treeneissä puolustajia sekä maalivahtia rankaistiin punnerrusten muodossa siitä, jos hyökkääjät saivat tuotua kiekon maalin takaa vaarallisella alueelle, satikaan tehtyä maalin. Sosiaalisessa mediassa kuten Twitterissä ja Redditissä Tortorellaa on kiitelty siitä, että mies todellakin tekee mitä tahansa sen eteen, että joukkue heräisi keräämään voittoja.

Tässä vielä Twitteristä poimittua kuva ja videomateriaalia #CBJ punnerrusharjoituksista. Video aukeaa klikkaamaalla Columbus Dispatch lehden toimittajan Shawn Mitchellin tweettiä.

Tänään myöhään suomeen aikaan nähdään tuottivatko punnerrusharjoitukset tuloksia vai vain kipeitä rintalihaksia, kun Columbus Blue Jackets vierailee Pennnsylvaniassa Olli Määtän edustaman Pittsburgh Penguinsin kotiareenalla. Parhaat kertoimet otteluun tarjoaa peliyhtiö Betway.

Lue myös:

NHL-blogi: Mikke ja Mikko vauhdissa

Sääntömuutoksia, joilla saadaan maalimääriä nousuun NHL:ssä!

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa