FF Jaro - IFK Mariehamn 21.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

FF Jaro isännöi IFK Mariehamnia Pietarsaaressa.

FF Jaro – IFK Mariehamn, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,40 | 3,35 | 2,70 

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät FF Jaro sekä vieraaksi saapuva IFK Mariehamn. Sarjataulukossa FF Jaro on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas IFK Mariehamn on puolestaan viidentenä. FF Jaro on viisi pistettä vierasjoukkuetta sarjataulukossa jäljessä. FF Jaron vahva kotipelivire on ollut viime aikoina täysin kadoksissa, tilalle onkin tullut aivan valtavasti vuotava puolustus. Viimeksi FF Jaro hävisi kotonaan FC Honkaa vastaan 1-3 maalein ja lisäksihän viisi edellistä ottelua sisältävät FF Jaron osalta esimerkiksi 1-5 numeroin tappion HJK:ta vastaan sekä 2-2 lukemin tasapelin KuPSia vastaan.

IFK Mariehamn on ollut erittäin runsasmaalinen joukkue läpi syksyn, sillä esimerkiksi viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljästi IFK Mariehamn on pelannut yli vaaditun maalimäärän. Viimeksihän IFK Mariehamn voitti kotonaan 3-2 maalein MyPan, mutta sitä ennen IFK Mariehamn nolasi itsensä täydellisesti häviämällä vaatimattomasti 6-1 lukemin HJK:n vieraana. IFK Mariehamn tunnetaan loistavana erikoistilannejoukkueena, mutta kieltämättä pelitasonvaihtelut ovat vierasjoukkueenkin osalta olleet valtavia.

FF Jaro on tottunut kotonaan pelaamaan läpi kauden vahvasti, mutta kolme viimeisintä ottelua eivät ole tuottaneet Pietarsaaressakaan voittoja. Toisaalta alkusyksyn aikana FF Jaro on ehtinyt voittamaan kotonaankin esimerkiksi FC Lahden 7-1 maalein sekä JJK:nkin 3-0 numeroin. Tällä hetkellä kummankaan joukkueen puolustus ei vakuuta lainkaan, mutta toisaalta maaleja niin FF Jaro kuin IFK Mariehamn ovat tehneet melkoisen hurjaan tahtiin. Napataan yli 2,5 maalia mukaan kupongille.

Veikkaussivut | Tuomas