'I didn't feel very well' - Jagr Calgary debyyttissään hieman ruosteessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Kuten kaikki jääkiekko seuraavat ovat varmasti huomanneet niin tsekkilegenda Jaromir Jagrin uskomaton NHL-ura jatkuu jatkumistaan. Hetki sitten uutisoimme Calgary Flamesin ottaneen Jagrin riveihinsä . Muutama yö sitten 45-vuotias laituri pelasi kauden ensimmäisen pelinsä Los Angeles Kingsiä vastaan.

Kansa pelkäsi että tätä nuoren pojan hymyä ei nähdä enään NHL jäillä. Onneksi se jäi vain peloksi.

Legendaarinen laitahyökkääjä pelasi Calgary debyyttiottelun keskiviikkoyönä kellottaen hieman alle 14minuuttia jääaikaa.  Flames voitti Los Angeles Kingsin jatkoaikavoitolla 3-4.

”I didn’t feel very well,” Jagr sanoi voiton jälkeen NHL.comin Lisa Dillmannille. ”But, I expect that. I’m glad it’s behind me, so hopefully next game I feel better … After my legs come back, it’s going to be a little bit different.”

”Ei tuntunut kauhean hyvältä. Mutta odotinkin niin tapahtuvan. Olen iloinen että se (ensimmäinen ottelu) on takanani, toivottavasti seuraava tuntuu paremmalta. Kun jalkani palautuvat, se tulee olemaan erilaista.”

Jagr vitsaili viime vuoden tammikuussa silloisen ketjukaverinsa Alexander Barkovin kanssa twitterissä, että Sasha ei ole väsynyt, mutta hänen jalkansa eivät liiku. Johon Jagr oli tuumannut, että ”Noniin lapsi, nyt tiedät miltä minusta on tuntunut viimeiset viisitoista vuotta.

Jagr vitsailut twitterissä ovat jatkuneet, kun uutisoimme viime letkautuksesta. Hän oli kertonut kissalleen mahdollisuudesta pelata vielä tämä kausi NHL:ssä – some räjähti jälleen kerran.

Vaikka 45-vuotias ei itse ollut tyytyväinen peliinsä, hän on askeleen lähempänä Gordie Hown ennätyksellistä 1767 peliä. Jagr on tällä hetkellä kaikkien aikojen neljäs 1712 ottelulla.

Keskiviikon ottelu oli Jagrin ensimmäinen huhtikuun Panthersissa pelattujen otteluiden jälkeen. Hän pelasi kaikki 82 ottelua mättäen 46 tehopistettä.