Myös Jagr haukkui kisojen tuomarit - "Surkein koskaan näkemäni esitys!" | MM-kisat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jaromir Jagr ei säästellyt sanojaan kisojen tuomaritoimintaa koskevassa palautteessa.

Suomalaiset eivät näemmä olleet ainoita, jotka tunsivat kokeneensa vääryyttä MM-kisojen tuomaritoiminnasta. Varsinkin Leijonien molemmat Venäjää vastaan pelatut ottelut ovat herättäneet suurta keskustelua tuomarien ihmeellisten vihellysten vuoksi.

Outoja tuomioita nähtiin kuitenkin myös muissa otteluissa. Käsittämättömin perustein hylätyt maalit sekä linjattomat jäähyt olivat lähes arkipäivää Minskin MM-kisoissa. Tshekkitähti Jaromir Jagr latasikin turnauksen päätyttyä täyslaidallisen MM-turnauksessa toimineiden erotuomarien niskoihin.

– Surkein koskaan näkemäni esitys. Enkä puhu nyt vain Ruotsi-ottelusta, vaan turnauksesta kaikkiaan, Jagr tykitti tshekinkielisessä haastattelussa.

– Harmillista, että tällä tasolla pilliin puhaltavat pellet, konkari jatkoi.

Tshekin MM-kisat päättyivät kahteen perättäiseen tappioon. Ensin Suomi vei joukkuetta välierissä 3-0, ja pronssiottelussa Ruotsi oli parempi samoin lukemin. Pronssiottelun jälkeen Jagr ilmoittikin lopettavansa mittavan maajoukkueuransa.

– Tuomarien täytyisi tehdä samoin ja lopettaa. Tämän pelin pitäisi olla heidän uransa viimeinen. Tämä on huonoin tuomaristo, jonka olen nähnyt, Allhockey-sivusto siteerasi Jagria.

– Kaikella kunnioituksella heitä kohtaan, mutta työskentely oli amatööritasoa. On sääli, että tämän tason otteluita tuomitsevat klovnit pillien kanssa.

Jagr nousi otsikoihin välierissä tapahtuneesta kiukkukohtauksesta, kun Leijona-hyökkääjä Leo Komarov pääsi pahasti konkarin ihon alle

Katso myös Veikkaussivujen jääkiekon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut