VIDEO: Jaromir Jagr jatkaa uskomatonta uraansa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/06/2016
Jaa tämä...

Tshekkiläistähti jatkaa uraansa vielä ensi kaudellakin.

Tshekkiläisen jääkiekkoilun yksi kirkaimmista tähdistä, Jaromir Jagr pelaa myös ensi kaudella NHL-seura Florida Panthersin vahvuudessa. Sopimuksen yksityiskohtia ei julkistettu, mutta Miami Heraldin toimittajan mukaan sopimusehdot ovat samanlaiset kuin viime kaudella.

Jagr täyttää ensi helmikuussa 45 vuotta. Kiekkotähti on pelannut NHL-kaukaloissa kaikkiaan 1 629 ottelua, joissa tehopisteitä on syntynyt 1868 kappaletta.

-Jaromirilla on ollut valtaisa vaikutus nuorempiin pelaajiimme ja hän on ollut avainpelaaja hyökkäyksessämme, päävalmentaja Gerard Gallant totesi.

Viime kaudella Jagr muodosti Aleksander Barkovin ja Jonathan Huberdeaun kanssa yhden koko sarjan parhaimmista ketjuista. Tshekkiläinen takoi runkosarjan 79 ottelussa 66 tehopistettä.

– Jaromir on Hall of Fame -pelaaja, joka pelasi loistavan kauden Barkovin ja Huberdeaun kanssa. Hänen saavutuksensa puhuvat puolestaan. Hän on ollut erinomainen lisä joukkueeseemme, seuran GM Dale Tallon kommentoi tiedotteessa.

Katso videolta Jargrin huikeita taidonnäytteitä:

 

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa jälleen tulevana yönä, kun New York Islanders kohtaa Tampa Bay Lightningin.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
VIDEO: Patric Hörnqvist ratkaisi jatkoajalla – Capitals kuilun partaalla
VIDEO: Calgary Flames antoi päävalmentajalleen potkut

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa