Tsekkinuorukainen Jaromir Jagr loukkaantuneiden listalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

NHLjoukkue Calgary Flames laittoi 45-vuotiaan laitahyökkääjänsä Jaromir Jagrin loukkaantuneiden listalle alaraajavamman vuoksi.

 

Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

”Mario Jr” joutui jättämään leikin kesken ensimmäisessä erässä Minnesota Wildia vastaan pelatussa ottelussa lauantai yönä.  Hyökkääjä ehti olla kentällä vain kolmisen minuuttia ennen loukkaantumistaan. Jagrin maila petti laukauksen aikana hänen altaan, jolloin hän ilmeisesti reväytti itseään. Tilanteen jälkeen mies poistui pukukoppiin, jonka jälkeen häntä ei jäällä enää nähty.

Nyt liekkipaidat uutisoivat, että Jagr ei luultavasti pelaa keskiviikkona Nashvillessä. Tsekkiläinen palannee jäälle sunnuntaina Washington Capitalsia vastaan pelattavaan otteluun.

Jagr solmi lokakuun alussa miljoonan dollarin sopimuksen Flamesin kanssa. Kausi on siis ensimmäinen Flamesissa, mutta jo 25. NHL:ssä. Jagr tarvitsee 51 ottelua päästäkseen tasoihin Gordie Howsin kanssa. Silloin molemmat olisivat pelanneet uskomattomat 1767 ottelua.

Jagrin alkukausi on ollut nihkeähkö. Mies on tehnyt viiteen otteluun kaksi syöttöpistettä. Maalitili on vielä avaamatta. Koska korkki aukeaa? Jos uskot tsekkiläiseen niin lyö vetoa hänen puolesta Unibetin sivuilta!