KUVA: Florida saa mullettia kasvattavan legendan jälleen kokoonpanoonsa | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 11/03/2015
Jaa tämä...

Kovin odotuksin alkavaan NHL-kauteen lähtenyt Florida Panthers on joutunut kärsimään alkukaudesta kovista loukkaantumisista. Joukkue on joutunut pärjäämään muutaman edellisen ottelun ilman tähtipelaajiaan Aleksander Barkovia ja Jaromir Jagria. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että taka jee jeen kasvattamisen uudelleen aloittanut Jagr olisi panttereiden kokoonpanossa jälleen keskiviikkona.

Floridan sisäistä pistepörssiä pistein 6 + 4 = 10 johtava Jaromir Jagr kertoi viikonloppuna Miami Herald – lehdelle, että hänen tavoitteenaan oli päästä vetämään harjoitukset alusta loppuun kivuitta. Tavoitteen onnistuminen oli Jagrin omien sanojen mukaan iso askel, ja miestä uskalletaan odottaa askiin jo lähipäivinä. Myös Floridan päävalmentaja Gerard Gallant on asian suhteen luottavainen: ” Haluamme varmistaa, että hän on valmis ja uskon, että hän on. Jos tämä olisi pitkäaikainen loukkaantuminen, niin emme laittaisi häntä kehiin, mutta hän uskoo olevansa kunnossa”

Pian kiekkokaukaloon palaava Jagr ei suinkaan luistele kentälle pelkästään kuntoutuneena, vaan myös muutaman sentin pidemmän takapiiskan kera. Tämä elävä legenda nimittäin kertoi lokakuun alussa kasvattavansa takaisin 1990 – luvulta tutun hiustyylinsä. Miehen mulletin kasvatus tempaus lähti liikkeelle kuulemma joukkueen maalivahdin Roberto Luongon vahvasta painostuksesta. Florida Panthersin Twitter – tilillä onkin nyt julkaistu vajaan kuukauden kasvatusprojektin jälkeen kuva, mistä näkee miten Jagrin kunnianhimoinen projekti etenee. Kuvan tekstin mukaan tätä päivitysherkkua olisi tästä edespäin luvassa viikoittain.

Alla vielä kuva nuoren Jagrin tavaramerkiksi muodostuneesta kuontalosta. Florida-kannattajat toivovatkin nyt 43 – vuotiaan Jagrin tukan olevan alla olevissa mitoissa Floridan kauden päättyessä…

Nordicbetin marraskuun kampanja. Pääset ennustamaan yhden ottelun tuloksen jokaisena kampanjapäivänä. Jos veikkauksesi menee pieleen, tipahdat kukkulalta. Jos veikkaat oikein, pääset jatkamaan kiipeämistä.
Pääset mukaan kilpailuun tästä – kilpailu 2 Real Madrid – PSG 03,11