VIDEO: Jaromir Jagr ei lähde World Cupiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Tshekkiläistähti ei osallistu World Cupiin.

Moni jääkiekkofani on varmasti pettynyt odotetun uutiseen siitä, että tshekkiläinen jääkiekkolegenda Jaromir Jagr ei lähde mukaan syyskuussa pelattavaan World Cupiiin. Tsekin päävalmentaja vahvisti asian viikonlopun puhelinkeskustelun perusteella.

44-vuotias tsekkiläistähti on toisaalta jo aikaisemminkin lopettanut maajoukkueuransa, joten vieläkin on pieni toivonkipinä nähdä tsekkitähti kaukalossa. Lisäksi vielä Jagr pyörtämispäätökseen voi vaikuttaa se, että hänen palkintokaapista puuttuu World Cupin voitto.

Jagrin viimeiseksi World Cupiksi jää siis vuonna 2004 pelattu turnaus, jossa hän iski tehot 1+1 viiteen otteluun. Tshekki eteni kisoissa välieriin saakka, jossa Kanada oli kuitenkin vahvempi numeroin 4-3.

Jagr pelasi tällä kaudella erinomaisen kauden NHL:ää Florida Panthersissa tehden tehot 27+39=66, joten jalka ei ainakaan vielä paina merkittävästi, eikä pelisilmä ole kadonnut mihinkään.

Saattaakin hyvin olla, että tshekkiläistähti haluaa nyt keskittyä täysillä lokakuussa alkavaan NHL-kauteen ja Stanley Cupin voittamiseen.

 

NHL-kaukaloissa ottelut jatkuvat jälleen ensi yönä, jolloin San Jose Sharks ja St.Louis Blues iskevät yhteen.

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Ilves vaarassa jäädä ilman SM-liigan lisenssiä!
VIDEO: San Jose Sharks voiton päässä NHL:n finaalisarjasta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa