VIDEO: Barcelonan keskikenttäpelaaja tuomittu vuodeksi vankeuteen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Argentiinalaistähden ura on saamassa täyskäännöksen.

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelaavan Barcelonan argentiinalaisvahvistus Javier Mascherano on myöntänyt torstaina oikeudessa veropetoksensa. Asiasta kertoo espanjalaislehti El Mundo. Useita vuosia Barcelonaa edustanut Mascherano kiersi veroja vuosina 2011-2012.

Mascheranoa syytettiin oikeudessa 1,5 miljoonan euron pimittämisestä Espanjan valtionvarainministeriöltä. Mascherano tuomittiin oikeudessa vuoden vankeuteen ja yli 800 000 euron sakkoihin.

– En ymmärrä paljoakaan veroista tai laeista. Minä luotan näissä asioissa muihin ihmisiin. Olen ollut koko urani ajan rehellinen, luotettava ja kunnioittava joukkueitani ja asuinmaitani kohtaan, Mascherano totesi torstaina julkaistussa tiedotteessa.

Jää nähtäväksi, että joutuuko Mascherano vankilaan, sillä tuomarilla on oikeus vaihtaa vankeustuomio sakkoihin. Mascherano on espanjalaislehden mukaan ehdottanut tuomarille noin 21 000 euron sakkorangaistusta välttääkseen vankeuden.

Barcelona pelaa seuraavan kerran lauantaina. Tuolloin katalonialaisseura matkustaa Malagan vieraaksi.

Peliyhtiö Unibet lähettää jalkapallosarjoja ilmaiseksi live stream-palvelussaan. Perjantain ja sunnuntain välisenä aikana sivustolta on mahdollista katsoa kymmenen suoraa La Liga-lähetystä.

Lähde: El Mundo

Lue myös:
VIDEO: Maalivahdilta eeppinen imurointi Saudi Arabiassa
VIDEO: Veikkausliigan viime kauden paras puolustaja Turkuun

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa