VIDEO: Jenkkifutis-historian suloisin touchdown - Asialla 8-vuotias kehitysvammainen poika!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Nämä ovat niitä hetkiä, jotka tekevät urheilusta elämää suurempaa.

8-vuotias Gabe White tunnetaan Rhinelanderin high school -jenkkifutisjoukkue Hodagsin kovimpana fanina. Sen lisäksi, että Gabe on paikalla jokaisessa Hodagsin kotiottelussa kannustamassa joukkuettaan – sekä etenkin joukkueen väreissä pelaavaa isoveljeään Owen Whitea – on pikkupoika toiminut koko Hodags-leirille suurena innoituksen lähteenä.

Gabe sairastaa nimittäin downin syndroomaa, mutta hänen rajattoman positiivinen elämänasenteensa on tehnyt suuren vaikutuksen koko Hodags-yhteisöön. Joukkue päättikin muistaa pientä faniaan kauden viimeisessä ottelussa.

[ Veikkaushuoneella pääset kokeilemaan vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa Veikkaushuoneelle 10€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Kauden viimeinen matsi oli päättynyt jo paikallisvastustaja Mosinee voittoon, mutta peliä ei kuitenkaan vihelletty poikki. Sen sijaan nuori Gabe päästettiin tositoimiin täydessä futisvarustuksessa ja hän sai tehtäväkseen juosta koko ottelun ”voittavan” touchdownin.

Mosinee laittoi pallon peliin ja numerolla 84 pelaava Owen tarjoili pallon pikkuveljelleen. Hivenen hämmentynyt Gabe poimi pallon maasta ja laittoi jalat käymään kuin mikäkin ammattilaispelaaja. Mosinee pelaajat yrittivät pysäyttää nuorta vauhtikonetta, mutta he eivät millään saaneet katkaistua Gaben hurjaa sooloa.

Owen juoksi pikkuveljensä takana koko matkan ajan yleisön raikuvan kannustuksen saattelemana. Kun Gabe pääsi maalialueelle, säntäsi koko Hodags joukkue nostamaan sankarinsa ilmaan juhlallisin menoin.

– Kun he nostivat Gaben ilmaan, oli se koko tapahtuman suurin hetki. Se oli hetki, jolloin jopa osa joukkueemme valmentajista tirauttivat kyyneleen tai pari. Se oli hämmentävää, sillä en ole ennen nähnyt heistä sellaista herkkää puolta, kuvaili Hodags-luotsi Mark Apfel NBC:lle.

Kerrassaan mahtava tempaus!

Katso Gaben huima touchdown tästä!

Ja tsekkaa Gaben tarinan taustoja tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut