Karalahdelta uusi avoin blogipommitus - "Mun sisällä asuva peto pääs irti"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jere Karalahti latoi blogissaan ilmoille rajuja tarinoita omasta menneisyydestään.

Jere Karalahti avasi jälleen kerran omaa menneisyyttään jerekaralahti.com -sivustolta löytyvässä blogissa. Tällä kertaa miehen aiheina olivat muun muassa ennenaikaisesti päättynyt NHL-ura sekä myöhemmin seuranneet elämäntapamuutokset.

Karalahti pääsi kokeilemaan siipiään NHL-jäille vasta kaudeksi 1999-2000, sillä Suomessa saatu huumerikostuomio oli hidastamassa puolustajalupauksen lähtöä rapakon taakse. Lopulta lähtö kuitenkin onnistui, ja mies suuntasi Los Angeles Kingsin rivistöön.

Yhteiselo Kingsin kanssa loppui kuitenkin lyhyeen, sillä seura kauppasi Karalahden Nashville Predatorsiin jo maaliskuussa 2002. Samalla suomalaisen NHL-ura alkoi tulla tiensä päähän.

– Se oli uskonnollinen country-kaupunki. Mul oli vuos jäljellä mun tokaa NHL-sopparia, jonka ehtoihin oli kuulunu ekasta päivästä lähtien NHL:n päihdeohjelma ja -testit, Karalahti kirjoitti ajastaan Nashvillessä.

Karalahti palasi 2001-02 jälkeen Suomeen, mutta sai kuulla rapakon takaa, ettei pelaaminen kotoisessa Liigassa tulisi kysymykseen. Sen sijaan puolustaja ohjattiin Las Vegasiin viiden viikon mittaiseen päihdehoitoon. Tämän kerrottiin olevan ainut keino takaisin jääkiekon pariin pääsemiseen.

– Lensin Vegasiin ja viis viikkoo oli samaa rutiinii. Aamul aamurukoukset, sen jälkeen ryhmäterapiaa. Illalla ympäri kylää AA- ja NA-kerhojen kokouksissa. Voitte olla varmoja, että tuli muutaman kerran mietittyy, et mitä vi..ua mä täällä teen?

Hoitojakso päättyi noin kuukausi ennen Predatorsin harjoitusleirin alkua. Mies palasi Nashvilleen, mutta elämä koki jälleen synkän laskusuhdanteen.

– Mul oli varmaan päällä joku katkenneen kesäloman katkeruus. Mun sisällä asuva peto pääs irti.

CHL jatkuu! Nottingham-Lukko -matsissa mätetään tänään maaleja! Nordicbetin kerroin kohteelle YLI 5.5 MAALIA: 1.70. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Karalahti kertoi heränneensä eräänä maanantaiaamuna hotellisviittinsä lattialta. Herättäjänä oli toiminut Predatorsin oma päävalmentaja.

– Olin vetäny kaiken mahdollisen to-ma ja kattelin siit lattialta coachii (valmentajaa) sekä hotellin henkilökuntaa silmii. Ne kerto että kohta tulee NHL:n lääkärit ottaa testit. Mä pistin röökiks ja jäin odottelee.

Testitulos osoittautui positiiviseksi ja tämä löi Karalahdelle vuoden mittaisen pelikiellon NHL:ään. Suomalaispakin matka jatkui Nashvillestä vielä Los Angelesiin, mutta vain päihdeklinikalle siirtymiseen. Kyseisen heräämis-episodin jälkeen ei Karalahtea nähty NHL-kentillä enää kertaakaan.

Karalahti palasi HIFK:n vahvuuteen kaudelle 2003-04 ja tuosta sesongistä lähtien mies on pysynyt vankasti mukana Euroopan jääkiekkokartalla. Otteluita on kertynyt vyölle Liigan lisäksi myös Saksan DEL-liigasta sekä KHL:stä – Suomen maajoukkueesta puhumattakaan.

Elämäntavat remonttiin

Karalahti kertoi tekstissään myös avoimesti, kuinka hän on joutunut muuttamaan elämäntottumuksiaan vuosien saatossa. Nyt miehen harjoittelu sekä ruokavalio ovat aivan eri sorttia varhaisiin vuosiin verrattuna.

– Sen jälkeen, kun oon saanu tietoo enemmän safkoista, oon tajunnut millaista skeidaa on tullu vedettyy. Miettikää, et silti oon vetäny jo yli 20 vuotta jääkiekkoammattilaisena! Karalahti kertoi.

– Ekana mä jätin maitotuotteet veke ja lisäsin kasviksii ja salaattii. Lihaa, kanaa ja kalaa mä oon aina vetäny, mut nyt oikeesti puhdasta kamaa.

Kovan elämänkoulun käynyt puolustaja jakoi tekstissään myös yhden erittäin tärkeän neuvon.

– Mä, jos kuka, tiedän huonoista sijotuksista. Oon elvistelly ja patsastellu menemää. On ollu Porschet ja parhaat Mersut. Mul on ollu Chervoletin Camarot, pelit ja vempaimet. Oon asunu ympäri maailmaa ja matkustellu vaikka missä. Mut jos mä jotain oon matkan varrella oppinut, jota voin suositella teille: panostakaa itteenne!

Tuleva kiekkokausi on 39-vuotiaalle Karalahdelle peräti 20:s ammattilaisena.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut