VIDEO: Jere Karalahti vahvistaa uran olevan ohi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaiskiekkoilijan pelit kaukalossa on pelattu.

Jere Karalahti on virallisesti ilmoittanut lopettavansa peliuransa. Jo elokuussa Iltasanomat uutisoi suomalaispuolustajan ilmoittaneen käräjäoikeudelle elatusmaksuriidan yhteydessä peliuran olevan lopullisesti päätöksessä.

Karalahti oli tiistaina Nelosen ArmanLIVE-ohjelmassa Arman Alizadin vieraana, jossa Karalahti vahvisti, että ura on ohi.

– Meille syntyi neljä kuukautta sitten Jax-poika. Olisihan mulla ollut vielä sopimustarjouksia ympäri Eurooppaa, mutta nyt tuntuu siltä, että on oikea aika, mies kertoi.

Karalahti kertoi samalla, että hänestä ilmestyy elämäkerta, jonka kirjoittaa Aki Linnanahde. Uskoa kirjaan Karalahdelta löytyy.

– Kyllä mä väitän, että siitä tulee kautta aikain kovin suomalainen urheilukirja.

Viimeiseksi seuraksi Karalahdella jäi ruotsalainen HV-71, jonka kokoonpanossa suomalainen pelasi runkosarjaa 36 ottelua ja pudotuspelejä kuuden kamppailun verran. SM-liigassa suomalainen ehti pelaamaan useassa eri seurassa ja pelejä kertyi yhteensä 524.

 

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelataan World Cupin ensimmäinen finaali, jossa yhteen iskevät Kanada ja Euroopan joukkue. Kamppailusta pääset lukemaan kattavan ennakon täältä. World Cupin mestaruuteen vaaditaan kaksi voittoa.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Kanada murskasi Venäjän World Cup välierässä
VIDEO: Sami Vatanen pelasi mikitettynä Pohjois-Amerikan nuoria vastaan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa