Jesse Niinimäen uusi seura on Nikko Ice Bucks

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Jesse Niinimäki, nuorten maailmanmestaruus pronssia, NHL:n ykköskierroksen varaus, hurjia pistemääriä Ilves-paidassa, suomalainen lupaus jolta odotettiin suuria. Tarina ja ura ei kuitenkaan mennyt kuten tähtiin oli kirjoitettu ja nyt miehen uusi seura löytyy vähintäänkin eksoottisesta osoitteesta.

Japanin jääkiekkoliigassa pelaava HC Nikko Ice Bucks on tiedottanut verkkosivuillaan tehneensä sopimuksen suomalaisen hyökkääjän Jesse Niinimäen kanssa. 33 – vuotias Niinimäki pelasi ennen siirtoaan nousevan auringon maahan Valko-Venäjällä Yunost Minskissä 39 ottelussa tehot 7 + 34 = 41. Tätä ennen hän ehti pelata muun muassa Italiassa, Mestiksessä, KHL:ssä, Liigassa, Itävallassa, Sveitsissä, Ruotsissa, Saksassa ja tietenkin myös Pohjois-Amerikassa AHL-seura Edmonton Road Runnersissa.

niinimäki

Isokokoinen sentteri pehmeillä käsillä varattiin alun perin NHL-draft tilaisuuden ensimmäisellä kierroksella vuonna 2002, kun Edmonton Oilers huusi Tappara-kasvatin nimen numerolla 15. Paljon on kuitenkin verrannut vettä Tammerkoskessa viimeisen 15 vuoden aikana ja nyt voidaankin varmasti todeta, että Niinimäen ura huipulla alkaa olla ohitse.

Muistathan että kotimaisen Liigan alkuun on aikaa enää 49 päivää.

Käy lyömässä vetoa suosikkijoukkueesi mestaruuden puolesta jo nyt NordicBetillä!

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa