Suomalaismaalivahdin ura jatkuu Ruotsissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Pietarsaarelaisseuran maalivahti jatkaa uraansa Ruotsissa.

Pietarsaaren FF Jarossa päättyneellä kaudella pelannut maalivahti Jesse Öst siirtyy Ruotsiin. Suomalaismaalivahti on solminut sopimuksen Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Degerfors IF:n kanssa. Sopimus on kaksivuotinen.

Öst nousi FF Jaron ykkösvahdiksi vuonna 2013, ja hän toimi seuran ykkösmaalivahtina Veikkausliigassa aina tämän vuoden syksyyn saakka. Öst pelasi Veikkausliigaa yhteensä 100 ottelua.

Maalivahti etsi aktiivisesti uutta seuraa

Kauden päätyttyä Öst etsi aktiivisesti seuraa lähinnä Suomen ulkopuolelta. Mies kävikin näytillä muun muuassa Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavassa joukkueessa.

Östin siirtymiseen vaikutti varmasti myös se, että FF Jaro ei onnistunut säilyttämään paikkaansa Veikkausliigassa, vaan pietarsaarelaiset pelaavat ensi kaudella Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Degerfors on ollut parhaimmillaan Allsvenskanissa hopealla, mutta kyseisistä sijoituksista on aikaa runsaasti. Vuonna 1993 seura pääsi juhlimaan Ruotsin cupin mestaruutta.

Suomalaissukuinen Ola Toivonen on Degerforsin kenties tunnetuin kasvatti. Hän pelaa nykyään Englannin Valioliigaa Sunderlandin vahvuudessa.

Aiemmin syystalven aikana Veikkausliigasta Ruotsiin ovat siirtyneet esimerkiksi Akseli Pelvas, Rasmus Schüller ja Demba Savage.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
Real Madrid ja Chelsea tekemässä vaihtokaupan?
VIDEO: Näin sinusta voi tulla CR7

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa