VIDEO: Ruotsissakin hehkutetaan Jesse Puljujärveä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Länsinaapurin lehdistö hehkuttaa suomalaistähteä.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo, että alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden voittanut Jesse Puljujärvi kerää suurimman huomion länsinaapurin lehdistössä. Esimerkiksi Aftonbladetin kiekkoasiantuntija Jonas Andersson sanoi, että Puljujärvi esiintyi turnauksessa kuin NHL-pelaaja.

– Näimme sen jo alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, hän ei ole samanlainen pelaaja kuin muut. Hänet valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi myös silloin. Jääkiekon ystävät eivät voi kuin nauttia hänen pelistään Andersson kertoi Aftonbladetille.

Aftonbladetissa nostettiin esiin myös toinen suomalaispelaaja Kristian Vesalainen. 16-vuotias tulevaisuuden tähti pelaaja pääsi tällä kaudella juhlimaan neljää voittoa: CHL-mestaruutta, Ruotsin mestaruutta niin Frölundan alle 18-vuotiaiden joukkueessa kuin edustusjoukkueen riveissä sekä alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruutta.

Ruotsille alle 18-vuotiaiden MM-finaalin tappio oli jo kuudes – maa ei ole kertaakaan juhlinut kyseisen ikäluokan maailmanmestaruutta. Tosin Pikkuleijonia vastaan tappio kirjattiin peräti viiden maalin erolla.

 

Jääkiekon ystäviä hemmotellaan tiistaina Tapparan ja HIFK:n välisellä SM-liigan kuudennella finaalilla. Helsinkiläisten on pakko napata voitto, jos runkosarjan voittaja aikoo kääntää ottelusarjan vielä edukseen.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Aftonbladet, Yle Urheilu

Lue myös:
SaiPa vahvistuu tutulla hyökkääjällä
Barkov, Jokinen ja Granlund tulossa Leijoniin?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa