VIDEO: Jesse Puljujärvellä mahdollisuus tehdä kiekkohistoriaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Pikkuleijonien tähtihyökkääjä voi tehdä pian hurjaa kiekkohistoriaa.

Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue pelaa Suomen aikaa ensi yönä pelattavassa ikäluokkansa MM-finaalissa rakasta naapurimaata Ruotsia vastaan. Oman lisämausteensa erinomaiseen kiekkoyöhön tuo se, että Jesse Puljujärvellä on mahdollisuus tehdä hurjaa kiekkohistoriaa.

Kärppien 17-vuotiaalla superlupauksella on mahdollisuus voittaa saman kauden aikana alle 20-vuotiaiden sekä alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Tähän saavutukseen ei ole aikaisemmin pystynyt yksinään suomalaispelaaja.

Maailmasta löytyy tällä hetkellä vain kaksi pelaajaa, jotka ovat voittaneet U18- ja U20-kultaa saman kauden aikana. Vuonna 2010 maalivahti Jack Campbell sekä hyökkääjä Jason Zucker juhlivat kahta maailmanmestaruutta USA:n vahvuudessa.

Suomi on voittanut historian saatossa U20-kultaa neljään kertaan. Puljujärvi voitti vuodenvaihteessa MM-kisojen pistepörssin ja hänet valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruudesta on puolestaan pelattu vuodesta 1999 lähtien. Aiemmin turnaus pelattiin EM-muotoisena.

 

Suomen ja Ruotsin välinen MM-finaali on mahdollista seurata alusta loppuun saakka Ylen tv-kanavilla.

SM-liigassa finaalit ovat muutaman päivän pituisella tauolla, kunnes jälleen tiistaina täydessä Hakametsässä taistellaan Tapparan ja HIFK:n kuudennen kohtaamisen merkeissä.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Ruotsiin suunnitteilla oma KHL-joukkue
VIDEO: Pelicansin omistukseen muutos – Pasi Nurminen pääomistajaksi

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa