VIDEO: Kärppä-tähti teatterilavalla rähjäämässä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Nuoret Leijonat: Tehtävä Helsingissä TV-ohjelma laittoi Jesse Puljujärven teatterin lavalle.

Vuoden vaihteessa käydyt Nuorten MM-kisat televisioinut Yle TV 2 seurasi pelaajien matkaa jo tovin ennen turnausta. Kanava kuvasikin kuusi osaisen dokumentti sarjan Nuoret Leijonat: Tehtävä Helsingissä, jossa seurattiin pelaajien valmistautumista turnaukseen sekä tietenkin sitä miten tehtävä, maailmanmestaruusjahti, päättyi.

Yksi erikoisimmista ja hauskimmista ohjelmassa nähdyistä jaksoista oli sellainen jossa päävalmentaja Jukka Jalonen lähetti Kärppä kolmikon Jesse Puljujärven, Antti Kalaputaan ja Sebastian Ahon teatterin lavalle opettelemaan itsensä ilmaisua konkari näyttelijä Kari-Pekka Toivosen kanssa. Jakson erityinen helmi on ”kohtaus”, jossa näyttelijä Toivonen patistaa Jesse Puljujärveä esittämään vihaista ja pyytää nuorta miestä huutamaan tälle kuin raivon partaalla oleva ihminen tekisi. Tyypillisesti aina virnettä kasvoillaan pitävällä Puljulla on hieman vaikeuksia päästä sisään rooliinsa ja sekös naurattaa niin miestä itseään kuin muitakin paikalla olijoita. Katso ohesta hauska klippi Puljujärven näyttelijäntaidoista. Lätkäuran jälkeen Hollywoodiin?

Videolla näkyvä Kärppä-trio on seuraavan kerran jäällä liekissä jälleen ensi tiistaina, kun oululaiset isännöivät Liiganousija KooKoo:ta. Peliyhtiö Unibet tarjoaa siihen ja muihin tiistai-illan otteluihin erinomaiset kertoimet ennen ottelua sekä sen aikana live-vedon puolella.

Lue myös:

VIDEO: P.K. Subban menetti malttinsa linjatuomarin hölmöilyyn

Antti Raanta vaikeassa tilanteessa New Yorkissa