VIDEO: Jesus Navas matkalla Sevillaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Espanjalaislaituri matkaamassa kotiin.

Jalkapallon Englannin Valioliigan Manchester Cityssä tulee tapahtumaan ensi kesänä suuria muutoksia pelaajiston osalta. Yksi muihin maisemiin lähtevistä on Jesus Navas, joka on pelannut taivaansinisissä kesästä 2013 alkaen. Tuolloin hänet hankittiin Sevillasta.

Kevään jälkeen tilanne on se, että Navasilla ei ole enää sopimusta Manchester Cityn kanssa. Espanjalaislehti AS kertoo jo tässä vaiheessa, että espanjalainen suunnittelee paluuta kotiin, joten se siis tarkoittaisi, että miehen ura jatkuisi ensi kaudella jälleen Sevillan paidassa.

Ei liene suurikaan salaisuus, että Navas on kärsinyt paniikkihäiriöstä, koti-ikävästä ja ahdistuksesta. Niiden takia Navasilla on ollut vaikeuksia matkustaa vierasotteluihin ja esimerkiksi maajoukkueen matkaan häntä on ollut vaikeaa saada. Tilanne on tosin jo parempi.

Manchester Cityssä Navas on pelannut yhteensä reilussa 170 ottelussa. Maalinteossa espanjalainen on onnistunut kahdeksan kertaa ja maalisyöttöjä on kasassa 38 kappaletta. Tällä kaudella Navas on pelannut taivaansinisissä kaikki kilpailut mukaanlukien 26 ottelua.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Kiinasta tehtiin 42 miljoonan tarjous Kevin Gameirosta
VIDEO: Jonathan Johanssonista Rangersin yksi valmentajista?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa