JJK: "Pelaajat saavat vaihtaa maisemaa, mutta me emme luovuta!" | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Veikkausliigan pohjamudissa häärivä JJK on antanut tietyille pelaajilleen vapauden vaihtaa seuraa tilaisuuden tullessa.

Keskisuomalainen kertoi tiistaina 28. elokuuta, että JJK on antanut tietyille pelaajille mahdollisuuden siirtyä uuteen seuraan tilaisuuden tullen. Lupa koskee niitä pelaajia, joilla on käynnissä sopimuksensa viimeinen vuosi.

JJK on tällä hetkellä Veikkausliigan viimeisellä sijalla jopa 10 pistettä toiseksi viimeisenä lymyävää FC Interiä perässä. Lähtö sarjaporrasta alemmaksi on siis enemmän kuin lähellä.

– Seuran hallitus ei ole missään vaiheessa puhunut luovuttamisesta tai pyyhkeen heittämisestä kehään. Joukkueen säilyminen Veikkausliigassa on epätodennäköistä, mutta edelleen mahdollista. Taistelemme loppuun saakka jokaisesta pisteestä. Jos tulemme tilanteeseen, jossa säilyminen on matemaattisesti mahdotonta, annamme enemmän peliaikaa nuorille tulevaisuudessa seurassa jatkaville pelaajille, seuran tiedotteessa kerrotaan.

Samalla JJK on paininut vakavien talousongelmien kanssa. Aiemmin seura käynnisti pelastuskampanjan, jonka avulla pyrittiin keräämään 100 000 euroa joukkueen kassaan. JJK on saanut kerättyä jo noin 80 000 euroa.

– JJK: n joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 22 pelaajaa ja organisaation säästötarve on edelleen merkittävä. Olemme valmiit keventämään palkkakustannuksia 2-3 pelaajan verran mikäli sekä pelaajan että seuran intressit kohtaavat. Meillä on mahdollisista siirroista huolimatta edelleen riittävän hyvä joukkue voittamaan pelejä Veikkausliigassa.

– Olemme matkalla kohti Ykköstä ja joudumme sopeuttamaan toimintaamme tilanteeseen mieluummin aiemmin kuin myöhemmin. Matkan määränpää voi vielä vaihtua, isompiakin ihmeitä on jalkapallokentillä nähty. Taistelu jatkuu ja vastoinkäymisten värittämä kausi viedään joka tapauksessa kunnialla päätökseen, JJK:n hallitus kommentoi.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut