JJK sai uuden toimitusjohtajan - seuran toiminta jatkuu!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/03/2013
Jaa tämä...

JJK:n uusi toimitusjohtaja on Petro Punna.

Veikkausliigan kriisijoukkue JJK on saanut uuden toimitusjohtajan. Itsekkin seuraa 90-luvulla edustanut Petro Punna ottaa käsiinsä JJK:n ohjakset.

Punna siirtyy JJK:hon erittäin vaikeassa tilanteessa. JJK on paininut talousongelmien kanssa koko kauden ja edessä häämöttää putoaminen sarjaporrasta alemmas. Lähtökohtana seuran ns. uudelle tulemiselle onkin talouden lopullinen tasapainottaminen ja terveen pohjan rakentaminen seuran toiminnalle.

Punna kommentoi tilannetta JJK:n tiedotteessa.

– Talouden sanelemilla ehdoilla pyrimme rakentamaan taustaorganisaatiosta ja joukkueesta parhaan mahdollisen. Valmistautumiseemme ei siis loppujen lopuksi vaikuta se, missä sarjassa pelaamme.

– Pidemmällä tähtäimellä uskon, että muutamassa vuodessa saamme rakennettua JJK:sta seuran, jossa on varmaa jatkuvuutta ja joka vuodesta toiseen taistelee liigan ylemmässä keskikastissa. Kenties mitaleistakin – ja kenties saamme tulevaisuudessa myös myytyä pelaajia. Perustan on oltava kuitenkin niin vahva, että mahdolliset europaikat ja pelaajamyynnit ovat vain hienoa bonusta – niiden varaan ei budjettia voida laskea.

Ei minimikerrointa, ei kierrätysvaatimusta!