JJK - VPS 12.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/11/2013
Jaa tämä...

Nappaako VPS arvokkaat vieraspisteet Jyväskylästä?

JJK – VPS, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,63 | 3,20 | 2,70 

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, Jyväskylässä yhteen iskevät JJK sekä vieraaksi saapuva VPS. Sarjataulukossa tällä hetkellä JJK on edelleen viimeisenä, kun taas VPS on hienosti neljäntenä. Kaikki motivaatiot tässä kohdassa ovat VPS:n puolella, sillä VPS taistelee edelleen tosissaan Veikkausliigan mitaleista eli sijoittumisesta kolmen parhaan joukkoon. Tällä hetkellähän VPS on itseasiassa tasapisteissä kolmantena olevan MyPan kanssa. VPS:llä ei ole varaa lainkaan turhiin pistemenetyksiin, sillä muuten mitalit eivät tule tällä kaudella Vaasaan. VPS:n onneksi JJK:n tilanne on todella synkkä, sillä JJK tulee jäämään Veikkausliigan viimeiseksi – JJK on pelannut tällä kaudella paljon tasaisia otteluita, mutta voittojen nappaaminen on ollut lähes mahdotonta.

JJK on edellisessä viidessä kotiottelussaan peräti neljässä jäänyt kokonaan maaleitta, joten tosissaan maalinteko on ollut jyväskyläläisille todella vaikeaa! Viimeksi JJK onnistui nimenomaan kotonaan maalinteossa kaksikin kertaa, mutta se ei kuitenkaan auttanut, sillä FC Lahti nappasi merkittävän voiton 2-3 maalein. Sitä ennenhän JJK pelasi paljon otteluita putkeen tekemättä maaliakaan. FC Lahtea vastaan JJK oli pakkovoiton edessä, mutta voittoa ei tullut. Nyt loppukausi on JJK:n osalta pelailua.

VPS on tällä kaudella ollut erinomainen vierasjoukkue, sillä nimenomaan vieraissa VPS on kerännyt seitsemäntoista pistettä. Tarkemmin sanottuna kyseinen lukema on Veikkausliigan neljänneksi paras heti HJK:n, FC Hongan sekä IFK Mariehamnin jälkeen. VPS on ollut myös JJK:lle aikaisemmilla kerroilla erittäin vaikea vastustaja. Vaikuttaa vahvasti siltä, että motivaatioedun omaava VPS nappaa pisteet Harjulta.

Veikkaussivut | Tuomas