JJK - Zeta Golubovci | Eurooppa Liiga 19.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

JJK huipputärkeässä kotiottelussa!

JJK – Zeta Golubovci, merkki 1, kerroin 

Jalkapallon Eurooppa Liigan karsintoja, JJK selvitti upeasti edellisellä karsintakierroksella norjalaisen Stabaekin ja seuraavaksi on vuorossa ottelusarja montenegrolaista Zeta Golubovcia vastaan. Vierasjoukkue on varmasti kaikille suomalaisille täysin tuntematon, mutta on aivan selvää, että JJK sai valtavasti itseluottamusta Stabaekin kaatamisesta ja lähtee hyvistä asetelmista Zetan kimppuun.

JJK saa selkeän edun siinä, että Suomessa Veikkausliiga on käynnissä. Montenegrossahan maan pääsarja ei ole käynnissä. Vierasjoukkueen pelituntuma ei voi olla hyvä. Joukkue on pelannut vain muutaman ottelun. Zetan edelliset ottelut ovatkin tosin juuri Eurooppa Liigaa, jossa Zeta tiputti jatkosta Pyunikin yhteismaalein 4-2.

JJK tarvitsee hyvän tuloksen kotikentältään. Olisi ollut mahdollisesti parempi aloittaa ottelusarja Montenegrossa, mutta näin tällä kertaa. JJK ei saisi missään tapauksessa vierasmaalia päästää, muuten saattaa tulla jo liian vaikeaa. Esimerkiksi 2-0 tulos olisi erinomainen. JJK tulee saamaan varmasti kotiyleisöltään loistavan tuen!

Veikkaussivut | Tuomas