VIDEO: Joe Finley vahvistamaan HIFK:n takalinjoja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Punapaidat hankkivat alakertaansa yhdysvaltalaisjärkäleen.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava HIFK on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Joe Finleyn kanssa. Yhdysvaltalaisjärkäle liittyy helsinkiläisjoukkueeseen elokuun alussa. Iältään hän on 28-vuotias.

Finley tuo HIFK:n puolustukseen kokoa ja näköä. Yhdysvaltalainen on kaksimetrinen ja yli satakiloinen järkäle, joka on pelannut urallaan 21 NHL-ottelua Buffalo Sabresin ja New York Islandersin riveissä. Puolestaan AHL:ssä hän on kiekkoillut 240 kamppailun verran.

Finley edusti viime kaudella AHL:n Iowa Wildia, jossa hän keräsi 56 ottelussa yhden maalin ja antaen kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Rangaistusaition penkkiä yhdysvaltalainen kulutti 92 minuutin verran.

Kaudella 2013-14 Finley otti NHL:n harjoitusottelussa yhteen nykyisin Pelicansissa pelaavan Ben Bloodin kanssa. Myös Blood on lukeutunut lahtelaisseurassa suurimpia jäähyminuutteja kerääviin pelaajiin.

– Etsimme vahvistusta puolustukseen ja sitä Finley on, kirjaimellisesti. Hän on vahva ja ulottuva puolustaja, hyvin paljon samantyyppinen pelaaja kuin viime kaudella meillä pelannut Keith Aulie, urheilujohtaja Tom Nybondas kertoi HIFK:n tiedotteessa.

Katso videolta esimakua Finleyn kyvyistä:

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: HIFK:n tiedote

Lue myös:
VIDEO: SaiPa vahvistuu Curtis Hamiltonilla
VIDEO: The Hockey News rankkasi parhaat lupaukset – suomalaisilla loistoedustus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa