VIDEO: Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjällä alavartalovamma

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/09/2016
Jaa tämä...

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä taistelee terveysongelmien kanssa.

Winnipeg Jetsin jääkiekon NHL-joukkueessa pelaava Joel Armia on toistaiseksi sivussa kaukalosta, sillä hän kärsii alavartalovammasta. Suomalaishyökkääjä on sivussa ainakin viikon. Myös Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice kertoi asiasta eilen aamuharjoitusten jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Armia on Buffalo Sabresin ensimmäisen kierroksen varaus viiden vuoden takaa. Viime kaudella hän siirtyi Winnipeg Jetsiin osana isoa pelaajakauppaa, jonka oikeastaan tärkeimpänä yksittäisenä pelaajana Evander Kane matkasi Buffalo Sabresin vahvuuteen.

Tällä kaudella Armia on tehnyt läpimurtonsa NHL-kaukaloissa, sillä suomalaishyökkääjä on pelannut 34 ottelua tehden kahdeksan tehopistettä. Maaleja Armia on tehnyt neljä kappaletta.

Koska Armia on loukkaantuneena, Scott Kosmachuk on nostettu AHL-farmijoukkue Manitoba Moosesta paikkaamaan suomalaishyökkääjän loukkaantumista.

Keskiviikkona pelataan jälleen huippujääkiekkoa, kun KHL-jäillä tahkotaan pudotuspelien toisen kierroksen kaksi kamppailua. Varsinkin TsSKA Moskovan ja Torpedon välinen ottelusarja on huippumielenkiintoinen.

SM-liigassa pelataan puolestaan jälleen torstaina, kun runkosarja on tulossa päätökseen. Kaikki muut joukkueet ovat pelanneet 59 ottelua, mutta Tappara on ehtinyt jo tahkotaan täydet 60 kamppailua.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Pelaako TPS-ikoni ensi kaudella TUTOssa?
IS: KooKoo kiinnitti ensi kaudeksi uuden veskarin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa