Steve Johnson - Andreas Seppi 20.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Steve Johnson haastaa toiseksi sijoitetun italialaisen.

Steve Johnson – Andreas Seppi, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 2,10 | 1,67 

ATP-tennistä Winston-Salemista, toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Yhdysvaltojen Steve Johnson sekä Italian Andreas Seppi. Steve Johnson on ehtinyt pelaamaan jo peräti neljä ottelua tässä turnauksessa, Steve Johnson pelasi ensin karsintaotteluita kolme kappaletta ja sen jälkeen vielä pääsarjassa ensimmäisen kierroksen ottelunsa. Andreas Seppin turnaus päättyi viime viikolla Cincinnatissa heti avauskierroksella Stanislas Wawrinkaa vastaan, mutta silti onhan nyt kakkoseksi sijoitettu italialainen pakko tässä ottelussa nostaa selkeään suosikin asemaan. Ilmeisesti jonkin verran on kertoimissa reagoitu siihen, että avauskierroksella Steve Johnson nappasi murskavoiton.

Andreas Seppi on erinomainen yleispelaaja, oikeastaan italialaisella ei ole selkeitä heikkouksia eikä selkeitä vahvuuksia. Se onkin Andreas Seppin vahvuus, sillä parhaimmillaan Andreas Seppi pystyy yksittäisessä ottelussa voittamaan lähes kenet tahansa TOP-15 kärkipelaajista. Nyt vain syksy on alkanut melko vaatimattomasti.

Steve Johnson on ehdottomasti kovilla kentillä parhaimmillaan, mutta silti ottelussa on helppo Andreas Seppi arvostaa selkeäksi ennakkosuosikiksi! Andreas Seppi on lisäksi myös pystynyt lepäämään kunnolla tähän turnaukseen, Steve Johnson on urakoinut oikeen kunnolla ennen tätä ottelua.

Veikkaussivut | Tuomas