Jokereilla palkkoja maksamatta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 27.5.2015

 

KHL – seura Helsingin Jokerit ovat joutuneet kiusalliseen tilanteeseen palkanmaksujen kanssa. Suomessa toimivista pankeista ainakaan Nalle Wahlroosin imperiumi Nordea ei suostu siirtämään rahaa Jokereiden tilille. Nordea ei tietenkään julkisesti ota asiaan kantaa, mutta Ilta-Sanomien julkaisemien tietojen mukaan ongelman ydin on EU:n asettamat talouspakotteet määrätyille venäläisille liikemiehille.

Jokereiden talouden pyöritys on suurilta osin riippuvainen Hartwall Areenan omistavan venäläisen Arena Events Oy:n rahavirroista. Pitkittyneen Ukrainan kriisin vuoksi pakotesotaa Venäjää vastaan käyvä Euroopan unioni katsoo Arena Events Oy:n rahojen tulevan EU:n pakotelistoilla olevilta liikemiehiltä Arkadi Rotenbergilta ja Gennadi Timtshenkolta. Tästä johtuen Nordea ei ota näitä ulkomailta tulevia rahoja vastaan Jokereiden tilille, eikä Jokerit voi näin ollen välittää rahoja eteenpäin palkkojen muodossa pelaajilleen.

Tilanne on hyvin monimutkainen ja kiusallinen. Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen ilmoittikin tänään, että Jokereilla on vielä keskiviikkona ylimäärinen hallituksen kokous. Kokouksen syy on vastauksen löytäminen pankkiongelmaan. Jokereilla oli ongelmia rahavirtojen liikkumisessa ensimmäisen kerran jo viime tammikuussa. Tällä hetkellä Jokereilla on rästissä pelaajilleen ainakin huhtikuun palkat.

Lähde: Ilta-Sanomat