Jokereille kaksi isoa kiinnitystä! | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Helsingin Jokerit teki takalinjoilleen kaksi suurta kiinnitystä.

Helsingin Jokerit tiedotti verkkosivuillaan tehneensä kahden vuoden jatkosopimuksen Ossi Väänäsen kanssa. Samaan syssyyn joukkue ilmoitti hankkineensa kolme viimeistä kautta SHL:ssä kiekkoilleen tehopakki Ryan Gundersonin vuoden sopimuksella.

33-vuotias Väänänen on Jokerien oma kasvatti ja puolustaja on toiminut joukkueen kapteenina viimeiset neljä kautta. Väänänen kuuluu myös Leijonien vakiokalustoon ja hän olikin mukana voittamassa pronssia Sotshin olympialaisissa kuluvalla kiekkokaudella.

– Väänänen pelasi erinomaiset olympialaiset Sotshissa ja on omassa roolissaan puolustavana puolustajana Euroopan eliittiä. Hän tuo pitkäaikaisena jokerina myös jatkuvuutta KHL:ssä pelaavaan joukkueeseen, kommentoi Jokeri-GM Jari Kurri.

Gunderson on taas pelannut kolme viimeistä kauttaan Ruotsin pääsarjassa Brynäsin väreissä. Amerikkalaispakki oli tämän kauden runkosarjassa koko SHL:n tehokkain puolustaja 8+33=41 -pistetilillään. Koko pistepörssissä 177-senttinen puolustaja sijoittui lopulta kahdeksanneksi.

– Gunderson on ollut kolmella viime kaudella Ruotsin liigan johtava kiekollinen puolustaja. Hän on todellinen huippu-urheilija ja tuo valtavasti taitoa joukkueemme peräpäähän, Kurri kuvaili Jokerien tiedotteessa.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut