Jokereille kaksi kovaa vahvistusta! | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Helsingin Jokerit vahvistuu maalivahti Riku Heleniuksella sekä hyökkääjä Jere Sallisella.

Helsingin Jokerit tiedotti maanantaina solmineensa kaksivuotiset sopimukset maalivahti Riku Heleniuksen ja hyökkääjä Jere Sallisen kanssa.

26-vuotias Helenius on pelannut viimeiset kaksi kautta Pohjois-Amerikassa – lähinnä farmisarja AHL:ssä. Kaudella 2011-12 hän torjui JYPin Suomen mestariksi ja samalla hänet valittiin Liigan parhaaksi maalivahdiksi.

– Helenius on isokokoinen (190 cm), peittävä ja korkean potentiaalin omaava maalivahti, joka on voittanut mestaruuden Suomessa. KHL:ssä menestymiseen tarvitaan kaksi hyvää maalivahtia ja luotamme Rikun olevan toinen heistä, kommentoi Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

Sallinen taas edusti tällä kaudella sekä HPK:ta että SHL-joukkue Örebrota. HPK:ssa mies ehti pelata yhteensä 51 ottelua tehoin 5+14=19. Ruotsalaisseurassa otteluita kertyi kuusi kappaletta ja tehoja puolestaan 2+1.

Sallinen kuuluu myös alustavaan MM-leiriryhmään, josta valitaan pelaajat tuleviin, Miskissä järjestettäviin MM-kisoihin.

– Sallinen on luisteluvoimainen, fyysinen ja suoraviivainen hyökkääjä. Hän on nuori pelaaja, jonka kehityskäyrä näyttää voimakkaasti ylöspäin, Kurri linjasi.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut