Jokereilta ryöstöretki Espooseen - Narripaidoille kaksi uutta pelaajasopimusta! KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/07/2014
Jaa tämä...

Jokerit nappasi KHL-retkelleen mukaan kaksi Blues-hyökkääjää.

Jokerit tiedotti verkkosivuillaan, että joukkue on solminut sopimukset Eetu Pöystin ja Tommi Huhtalan kanssa. Hyökkääjäpari kiekkoili tällä kaudella Espoo Bluesissa.

26-vuotias Huhtala pelasi tällä kaudella yhteensä 60 Liiga-ottelua tehoin 23+20=43. Pudotuspeleissä otteluita kertyi kuusi kappaletta ja tehopisteitä puolestaan 2+2.

– Huhtala on kaukalossa todellinen taistelija, joka ei jätä ainuttakaan tilannetta kesken. Hän tuo Jokereihin peräänantamattomuuden lisäksi maalintekovoimaa, Jokereiden GM Jari Kurri kommentoi seuran verkkosivuilla.

Huhtalaa vuotta nuorempi Pöysti pelasi tällä kaudella uransa parhaan sesongin. 56 ottelussa HIFK-kasvatti naputteli tehot 8+24=32. Pudotuspelien seitsemässä kamppailussa pistetilille kertyi lukemat 3+1.

– Pöysti on luistelu- ja kamppailuvoimainen pelaaja, jonka luonne on Huhtalan tavoin juuri sellainen, jota haluamme nähdä tulevan kauden joukkueessa, Kurri sanoi.

– Kumpikin nyt julkaistu pelaaja on menossa urallaan kovaa vauhtia eteenpäin. He täyttävät huippu-urheilijan määritelmät jokaisella saralla ja ovat varmasti merkittäviä pelaajia joukkueelle KHL:ssä, Kurri jatkoi.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut