Jokereille kovan luokan sentterivahvistus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/10/2014
Jaa tämä...

Jokerit tiedotti jälleen uudesta hyökkääjähankinnasta.

Jokerit on solminut kauden 2014-15 kattavan sopimuksen Niko Kapasen kanssa. 36-vuotias konkarihyökkääjä kiekkoili viime kauden Lev Prahan rivistössä toimien samalla myös joukkueen varakapteenina.

Lev Praha eteni viime kaudella aina KHL:n finaaleihin saakka, jossa se kuitenkin hävisi Metallurg Magnitogorskille. Kapanen oli pudotuspeleissä joukkueensa kuudenneksi paras pistemies tehoilla 2+9=11.

[ Hei! Haluatko testata vedonlyöntiä riskittömästi? No, Expektillä se onnistuu! Voit lyödä peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

– Kapasella on valtaisa määrä kokemusta jääkiekon huippuliigoista ja maajoukkueen arvoturnauksista. Olemme todella tyytyväisiä, että hän edustaa tulevalla kaudella Jokereita, kommentoi Jokeri-GM Jari Kurri.

– Kapasella on erinomaiset johtajaominaisuudet. Hän on yksi parhaista suomalaiskeskushyökkääjistä ja erittäin fiksu pelaaja, joka tekee voittamisen kannalta oikeita ratkaisuja niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan pelattaessa, Kurri jatkoi.

Kapanen on ehtinyt tahkoamaan KHL:ssä peräti 286 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt tehot 61+114=175.

KHL:n pudotuspelejä on kertynyt puolestaan vyölle 103 kappaletta ja näissä peleissä tehotilastoon on merkitty lukemat 19+40=59. Kapanen onkin eniten KHL:n playoff-otteluita pelannut pelaaja.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut