Jokereille uusi maalivahti?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Hae tästä parhaat rekisteröitymisbonukset

Playoffs-urakkansa jo ennen Liigan joukkueita päättänyt Jokerit viettää siis jo mukavaa kesälomaa. Mainion tulokaskauden KHL:ssä pelannut Jokerit on kartoittanut tulevia pelaajia varmasti pitkin kautta ja nyt on värväysten aika. Olli Palola oli pitkään huhuissa mutta viime hetkien tietojen mukaan Palola olisi kuitenkin valinnut KHL:n Vitjaz –joukkueen. Sopimusta ei luonnollisesti ole varmistettu kun Palolalla on vielä pelit Tapparan kanssa kesken, mutta sopimus lienee todennäköinen.

Jokerimaalille ollaan tällä hetkellä kaavailemassa Atte Engreniä, joka todennäköisesti saa paikan myös jääkiekon MM-kisoissa. Ainakin sen verran ahkerasti miestä on peluutettu maajoukkueturnauksissa kauden aikana.

Jokereista on lähdössä tykkipuolustaja Ryan Gunderson ja myös Henrik Karlssonin, Petr Koukalin ja Steve Mosesin sopimukset ovat katkolla. Steve Moses siirtyy mitä todennäköisimmin NHL:n puolelle, sen verran hyvin mies pelasi koko kauden KHL:ssä.

Jari Kurri vieraili MTV:n aamutelevisiossa yhdessä Erkka Westerlundin kanssa ja tavoitteena Jokereilla on rakentaa joukkue, joka pärjää myös playoffseissa. Nyt suoritus oli runkosarjassa upea, pleijareissa ei niinkään.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut