Jokerit - Ak Bars Kazan 16.2.2017 kello 18:30

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Ottelussa yli 5.5 maalia, kerroin 2.75, NordicBet>>

Jokereilla on jo toinen jalka pudotuspeleissä, mutta mielellään ei tästä ottelusta saa jäädä pisteittä. HK Sotshi pelaa ottelunsa samaan aikaan, joten jos tuo joukkue voittaa oman ottelunsa ja Jokerit häviää pystyyn AK Bars Kazanille, joutuu Narripakka jännittämään Sotshin viimeistä ottelua.

No jos lehmällä olisi renkaat, se olisi maitoauto. Jokerit on kolmen matsin voittoputkessa, tosin viimeisin voitto tuli vasta jatkoilla. Periaatteessa pudotuspelejä Jokerit on pelannut jo useamman viikon, joten paineensietokykyä on ainakin tullut harjoiteltua.

Tällä hetkellä tilanteen tekee mielenkiintoiseksi se, että SKA Pietari valahti viime kierroksella konferenssin kakkoseksi. Mikäli, tai sanotaanko että kun Jokerit pudotuspeleihin menee, se saa tällä hetkellä vastaansa TsSKA Moskovan.  Huippujengi sekin. Haluaako SKA välttää Jokerit hinnalla millä hyvänsä? Nyt se on omissa käsissä kuka sieltä tulee vastaan. Pelottaako Iljaa ja kumppaneita?

Joey Hishon loukkaantui edellisessä pelissä pahan näköisesti laitataklauksesta, toivottavasti mies on nopeasti pelikunnossa, sillä Jokerit tarvitsee juuri tätä pelaajaa pudotuspeleissä. Hyvä uutinen oli myös Antti Pihlströmin parantuminen pelikuntoon, nyt on maalijyvä löydettävä pellosta nopeaan tahtiin. Maalintekijävetoon potentiaalinen kohde.

Mitä tulosvetoon?

Jokerit on muutamassa matsissa peräkkäin tehnyt kolmea maalia, AK Bars on vieraskiertueellaan jäänyt kahteen tai sen alle maaliin. Isolla haarukalla voitaisiinkin lähteä hakemaan tähän matsiin tulosvedossa 2,3,4 – 1,2,3 maaleja. Tämä tarkoittaa sitä, että tasapeli on todella mahdollinen, myös vierasvoitto, josta mm. Unibetillä saa melkoisen hyvän kertoimen.

Vaikka Jokerit on voittanut kolme viimeistä peliä ja AK Bars on hävinnyt kolme viimeistä, ei se välttämättä tarkoita suoraan sitä että Jokerit pelin vie. Ak Bars on sentään koko KHL:n sijalla 8, Jokereiden ollessa sijalla 12. Tähän peilattuna kolmosen kerroin kakkoselle on varsin raikas. Jokerit on ollut kotona heikohko, 29 peliä ja 10+6 voittoa, Bars Kazanilla vieraissa 9+6, joten sielläkin puntit aikalailla tasan. Vedonlyöjälle hieman kankea paikka, sydän sanoo Suomelle, mutta järki vetää hieman vieraille.

Kokeillaan 1. erän tulosvetoa, 1-1 lukemista saa NordicBetillä kertoimen 6.00.

Katso myös eri vedonlyöntitoimistojen päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin päivään mukavasti ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 200% talletusvastineen ensitalletukselle aina 200 euroon saakka ja vielä lisäksi 25 euron ilmaisvedon.

Pelaa vihje: Tulosveto 1. erä, 1-1, kerroin 6.00 NordicBet>>

jokerit-pudotuspeli